How to Cook Appetizing Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken

Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken. Rabarbertrifli er nok sommerens dejligste dessert. Smager fantastisk og er nem at lave med denne opskrift på rabarberkompot, makroner og flødeskum. Rabarberkompot kan bruges til så mange ting: morgenmad, desserter og salte retter.

Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken Frisk cheesecake med hindbærcurd og sprød kiksebund. Skøn rabarbertrifli med lækre rabarber, knuste makroner og letpisket flødeskum. Rabarbertrifli - nem trifli med rabarber og makron. You can have Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken using 19 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken

  1. It's of Trifli:.
  2. Prepare 450 g of rabarber.
  3. You need 50 g of sukker.
  4. It's 50 g of brun farin.
  5. Prepare 1 of flækket vanillestang eller 1 spsk god vanillesukker.
  6. It's 0,5 of dl vand.
  7. You need of Crème fraiche crème:.
  8. It's 200 g of crème fraiche 38%.
  9. It's 1 1/2-2 of dl piskefløde.
  10. You need 2 spsk of flormelis.
  11. Prepare 1 of citron, revet skal.
  12. It's of Makroner:.
  13. You need 60 g of hjemmelavet mandelmel (hele mandler med skal og det hele).
  14. It's 140 g of sukker.
  15. It's 1-2 of æggehvider.
  16. Prepare of Pynt:.
  17. Prepare of evt ristede mandelflager.
  18. You need of mynteblad.
  19. It's of jordbærbåde.

Anret nu trifli med rabarber i portionsglas. Først med et lag creme nederst, så knuste makroner og ovenpå det den lækre. Verdens bedste rabarbertrifli toppet med en frisk creme af flødeskum og Amaretto samt knuste makroner. Dét kan man da ikke sige nej til!

Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken instructions

  1. Kompot: Rens rabarberne. Fjern 'fod' og blad og skær dem i stykker i et par cm.
  2. Hæld stykkerne i en gryde, tilsæt sukker, farin, vanillestang og lidt vand. Den brune farin er for at give kompotten lidt mere dybde.
  3. Få kompotten op at koge, og dæmp så varmen og lad den stå at simre et stykke tid. - Hold øje med konsistensen. Den må gerne være udkogt, dog stadig med små stykker og noget struktur, så den ikke kommer til at minde om babymos. - Smag til og stil til afkøling.
  4. Crème: Pisk fløden til skum. Vend crème fraichen forsigtigt i flødeskummet sammen med flormelis og citronskal. Smag til.
  5. Makroner: Tænd ovnen på 160 grader.
  6. Kør mandelmelet på en minihakker. Er der plads, så tilsæt sukker og æggehvide og giv det hele en god svingtur. Alternativt rør de tre ingredienser godt sammen med en grydeske.
  7. Sæt makronerne på en bageplade med god afstand og bag dem ca 10-12 min ved 160 grader. Hold øje med dem. Det er sukkerbomber, der bliver brændt på no time.
  8. Du samler vi hele herligheden: Find 4 fine glas Knus makron i bunden Fyld kompot over makronerne, men gerne lidt løst Fyld et par spsk crème over Knus lidt mere makron og læg ovenpå Fyld igen lidt kompot på Top op med crème og pynt Servér og få et 'uhmmmm' af dine gæster.

Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering. Lige før serveringen kommes rabarberne over makronerne og hældes over med råcreme. Rabarbertrifli med makroner og hjemmelavet vaniljecreme. Rabarbertrifli med makroner og hjemmelavet vaniljecreme. Verdens bedste rabarbertrifli toppet med en frisk creme af flødeskum og Amaretto samt knuste makroner.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Rabarbertrifli med cremet crème og hjemmelavede makroner - Rimmers Køkken"

Post a Comment