How to Cook Tasty Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken

Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken. Vi har et køkken der passer lige til dig. Køkkener i alle prisklasser Sammen kan vi skabe drømmekøkkenet. Se mulighederne for et færdigt HTH køkken.

Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken En picalilli er en engelsk pickles/relish, som godt kan være lidt svær at finde herhjemme. You can have Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken

  1. You need 225 g of salt.
  2. You need 2,5 of l koldt vand.
  3. Prepare 1/2 of agurk.
  4. Prepare 225 g of skarlotteløg skåret i ca 3 mm skiver.
  5. Prepare 500 g of blomkål i små buketter.
  6. You need 200 g of gulerødder skåret ud i ca 5 mm skiver.
  7. You need 150 g of grønne bønner, top og bund skåret af og skåret i 2,5 cm stykker.
  8. You need 9 of dl malt eddike samt endnu ekstra 4 spsk.
  9. It's 175 g of sukker.
  10. It's 1 of hvidløg, knust.
  11. It's 50 g of groft revet ingefær.
  12. Prepare 4 spsk of maizena.
  13. Prepare 2 spsk of sennepspulver (Colman's mustard powder, den gule metaldåse).
  14. Prepare 2 spsk of gurkemeje.
  15. You need 1/2 of tsk stødt ingefær.
  16. You need 1/2 of tsk chili flager.
  17. You need 1 of rød chili (semi-stærk) uden frø og fint hakket.

Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken step by step

  1. Find en stor skål og hæld saltet i vandet indtil det er helt opløst. Hæld saltvandet i to skåle og sæt til side. - Den ene skål skal bruges til agurk og skalotteløg - Den anden skål er til blomkål, gulerødder og bønner De arbejdes med de to skåle, da grøntsagerne skal have forskellige kogetid.
  2. Halver agurken på langs. Skrab dens bløde midte med frøene ud. Halver igen og skær den nu i ca 5 mm skiver. De skivede løg og agurken hældes i den ene skål med saltvand.
  3. Blomkål, gulerødder og de grønne bønner hældes op i den anden skål med. Læg en dyb tallerken ned over grøntsagerne, for på den måde at holde dem under vandet. Ligger nu i saltvand i et døgn.
  4. Dagen efter: Hæld grøntsagerne i et dørslag og skyl dem godt. Hold dem stadig adskilt som tidligere.
  5. Hæld eddike, sukker, hvidløg og den friske ingefær i en stor gryde og bring det til kogepunktet. Tilsæt blomkål, gulerødder og de grønne bønner og lad dem koge med i 6 min. Tag grøntsagerne op af eddiken med en hulske og læg dem ned i en stor skål..
  6. Bring igen eddiken til kogepunktet. - Tilsæt nu skalotteløgene og agurken og lad dem koge i eddiken i bare 2 min. Tag også dem op med en hulske. Læg også dem over i den store skål med de andre. Alle grøntsagerne skal helst stadig have lidt knas i sig.
  7. Bland maizena, sennepspulver, gurkemeje, knust ingefær og chiliflagerne med 4 spsk eddike og rør det sammen til en jævn pasta.
  8. Tilsæt lidt af den varme eddikeblanding for at gøre pastaen lidt mere lind. Hæld det hele tilbage til den varme eddike og bring hele herligheden op til kogepunktet. Lad det koge et par minutter til blandingen er jævnet og ikke længere smager af maizena.
  9. Hæld eddike-saucen over grøntsagerne sammen med de røde chili-tern. Fordel derefter din picalilli i varme steriliserede glas. Stilles til afkølling. Opbevares bedst i en køligt mørkt sted. Din picalilli er nu klar til at blive serveret.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Hjemmelavet picalilli - Rimmers Køkken"

Post a Comment