Recipe: Tasty Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller. Hjemmelavede fiskefrikadeller er nemme at lave og så sikrer du samtidig, at smagen forbliver frisk, når de skal serveres. Fiskefrikadeller med ramsløg og citronmelisse - en rigtig forårs fiskefrikadelle. Spis de lækre fiskefrikadeller til aftensmad eller til frokost på rugbrød.

Fiskefrikadeller Danish fiskefrikadeller are traditional pan-fried fish patties. They are made with a creamy mixture of ground white fish fillets, eggs, milk, onions, and various spices and fresh herbs. #fiskefrikadeller Hjemmelavede fiskefrikadeller er ikke bare sunde. You can have Fiskefrikadeller using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fiskefrikadeller

  1. You need of Fiskefrikadeller:.
  2. It's 400 g of fiskefilet, f.eks sej, kuller eller torsk.
  3. Prepare 1-2 of tsk. groft havsalt.
  4. Prepare 1 of lille løg.
  5. It's of Friskkværnet peber.
  6. Prepare 2 of spsk. hvedemel.
  7. Prepare 1 of æg.
  8. You need 2 of dl mælk.
  9. Prepare of ca. 1 spsk. olie (neutraltsmagende eller mild olivenolie).
  10. You need of ca. 2 spsk. smør.
  11. It's of Tilbehør: Nye kartofler eller rugbrød, evt. mayonnaise med kapers eller remoulade.
  12. It's of Agurke-rabarbersalat Se opskriften her: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2632524-agurke-rabarbersalat.

Der er også super velegnede til både aftensmad og frokost. Her får du en klassisk og nem opskrift på lækre hjemmelavede fiskefrikadeller. Another popular variation is fiskefrikadeller replacing the meat with fish as the main ingredient and often served with remoulade. Lene Espersen leverer denne opskrift på fiskefrikadeller af torskefilet og røget bacon samt en dejlig hjemmelavet remoulade.

Fiskefrikadeller instructions

  1. Fiskefrikadeller: Skær fisken ud i små stykker og kom dem i en foodprocessor. Tilsæt salt. Tænd og kør, til fiskekødet er hakket. Det bliver sejt og fastere..
  2. Hæld det hakkede fiskekød over i en skål. Riv løget fint på et rivejern og rør det i farsen. Krydr med peber, tilsæt hvedemel og æg. Rør mælken i lidt ad gangen, til farsen er smidig. Rør evt. Stil fiskefarsen i køleskabet mindst 30 minutter. Rør den derpå igennem. Er den for fast, tilsættes mere mælk..
  3. Sæt en pande over ved god varme. Kom smør og olie på og lad det blive gyldent. Form farsen til ca. 12 aflange frikadeller mellem en ske og hånden. Kom fiskefrikadellerne direkte på panden. Steg dem 7-8 minutter på hver side ved middelvarme. Vend dem med en palet og steg, til de er gennemstegte og lysebrune på begge sider..
  4. Servér varme fiskefrikadeller med agurke-rabarbersalat, friskkogte kartofler eller rugbrød og evt. mayonnsise med kapers eller remoulade..
  5. .

Fiskefrikadeller af fiskemandens fiskefars. Åh - hverdagsmad - hvad skal man dog finde på? Det skal jo være nemt, hurtigt, lækkert, sundt, indbydende og klar på et kvarter, for vi er jo sultne nu, alle mand? Музыка онлайн: Fiskefrikadeller. De krydrede thai-fiskefrikadeller − såkaldte fishcakes − er et fremragende alternativ til klassiske deller. Her får du opskriften på thai-fiskefrikadeller med spicy agurkesalat. Traditional Danish Fiskefrikadeller or fish cakes.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Fiskefrikadeller"

Post a Comment