How to Make Yummy Jordskok-tomatfad

Jordskok-tomatfad. Stenbiderrogn med jordskok, ristet kål og blåmusling #uformel #copenhagen #cph #food #foodie #friendly #gourmet #feelsgood #artofvisuals #wine #foodandwine #treatyoself #foodphotography. Jordskokken er roten til mye godt! Som puré, smørdampet eller fløtegratinert hever den Jordskokk brukes rå i salater, som råkost, bakt eller i supper og pureer.

Jordskok-tomatfad Jordskok er en flerårig, urteagtig plante med en stiv, opret vækst. Helianthus tuberosus) er ei fleirårig urt i korgplantefamilien. Planta kjem frå Nord-Amerika og blir dyrka for rotknollane. You can cook Jordskok-tomatfad using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Jordskok-tomatfad

  1. It's 3/4 kg of jordskokker.
  2. You need 1/2 kg of tomater.
  3. You need 3 spsk of rapsolie.
  4. Prepare 1 fed of hvidløg.
  5. You need of Frisk basilikum eller merian.

Knollane er ujamne og liknar litt på store ingefærrøter. Jordskokk (Helianthus tuberosus) er en flerårig urt i kurvplantefamilien. Planten kommer fra Nord-Amerika og blir dyrket for rotknollene. Knollene er ujevne og ligner litt på store.

Jordskok-tomatfad instructions

  1. Skrub jordskokkerne fri for jord med en stiv børste. Skær pletter og ujævnheder bort med en urtekniv..
  2. Skær de rensede jordskokker i tynde skiver og læg dem i et ovnfast fad..
  3. Skær tomater i skiver og fordel dem mellem jordskokkerne.
  4. Hak hvidløget, og spred det mellem jordskokkerne. Fordel rapsolie hen over, og vend det hele godt rundt..
  5. Bag i ovn ved 175°C i 30-40 minutter. Vend stykkerne rundt med en ske når halvdelen af tiden er gået..
  6. Pynt med basilikum eller merian ved serveringen..

Den har ekstra knolde på knolden. Er snavset og svær at få ren, men man skal som bekendt ikke skue knolden på hårene. Skjær jordskokk og gulrot i så tynne skiver som mulig, gjerne med ostehøvel eller mandolin. Tørk godt av skivene med litt tørkepapir. Varm oljen i en stekepanne med høy.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Jordskok-tomatfad"

Post a Comment