Recipe: Appetizing Jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe. Jordskokkesuppe er en rigtig efterårs- og vinterklassiker. Prøv denne lækre, cremede og milde jordskokkesuppe med sprøde Jordskokkesuppe er super nem at lave og smager fantastisk. Cremet, smagfuld, simpel og helt igennem fantastisk god.

Jordskokker er en fantastisk spise, og denne nemme opskrift på jordskokkesuppe er hurtig at tilberede, og når den bliver blendet får den en lækker og cremet. Nem jordskokkesuppe: Sådan laver du suppe af de super sunde jordskokker. Jordskokkesuppe er en vidunderlig suppe, der hører sensommeren og det tidlige efterår til. You can have Jordskokkesuppe using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Jordskokkesuppe

  1. You need of Jordskokkesuppe.
  2. It's 10 g of smør.
  3. You need 1 of grofthakket skalotteløg (ca. 50 g).
  4. You need 400 g of skrællede jordskokker i grove tern.
  5. Prepare 7 of dl vand.
  6. Prepare 1 of tsk grøntsagsbouillon-pulver Jordskokkechips.
  7. It's of Jordskokkechips.
  8. You need 100 g of jordskokker.
  9. Prepare of Olie.
  10. It's 1/2 of tsk fint salt.
  11. It's of Jordskokkesuppe - fortsat.
  12. Prepare 1 of dl madlavningsfløde 18%.
  13. Prepare 1 1/2 of tsk groft salt.
  14. You need 1 of friskkværnet peber.
  15. You need of Pynt.
  16. You need of finthakket purløg.

Her er en lidt alternativ variant, hvor velsmagen er i højsædet. Jordskokkesuppe - Har du aldrig smagt jordskokker, så har du noget til gode. Det er svært at forklare hvordan jordskokker smager - ja godt, men det er jo ikke en særligt oplysende beskrivelse. Lav en lækker jordskokkesuppe til forret.

Jordskokkesuppe step by step

  1. Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min..
  2. Tilsæt jordskokker, vand og bouillonpulver. Lad det koge ved jævn varme og under låg i ca. ½ time..
  3. Vask imens jordskokkerne grundigt og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Læg skiverne i ét lag på en plade med bagepapir..
  4. Spray jordskokkeskiverne godt med fedtstof og vend dem med salt..
  5. Bag jordskokkeskiverne midt i ovnen til de er gyldne. 15-20 min. ved 175° - traditionel ovn. Afkøl chipsene på køkkenrulle til de er sprøde..
  6. Blend suppen, fx med en stavblender, til en jævn konsistens. Tilsæt fløde, salt og peber, varm suppen igennem og smag til..
  7. Server den varme suppe med sprøde jordskokkechips og purløg..

Oplev en jordskokkesuppe med et twist fra SØNDAG. This is "jordskokkesuppe abletarm vimeo" by Jens Christian Ellekilde on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. En jordskokkesuppe er fyldt med smag og så er det ret nemt at lave. Opskriften på denne jordskokkesuppe bliver meget lækker og cremet. Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Jordskokkesuppe"

Post a Comment