Easiest Way to Cook Perfect Stegt eller bagt blomkål

Stegt eller bagt blomkål. Stegt, dampet, eller som han viser her, rå i en hurtig salat. Thomas Hess fortæller her om, hvordan du kan tilberede blomkål. Denne dejlige ret udviklet af Claus giver et twist på den danske klassiker stegt flæsk.

Stegt eller bagt blomkål Stegt flæsk med persillesovs er en kendt dansk middagsret bestående af ovn- eller pandestegte skiver flæsk, der serveres med kogte kartofler og persillesovs. Bagt blomkål er nemt, sundt og billigt grønt tilbehør. Har du endnu ikke prøvet at lavet et ovnbagt blomkål, så spring du også bare på opskriften her, jeg er sikker på at retten også bliver et hit hjemme hos dig 🙂 Blomkålshovedet kan bages helt eller skæres i skiver, som jeg har gjort. You can have Stegt eller bagt blomkål using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegt eller bagt blomkål

  1. You need 1 of blomkål.
  2. It's of Lidt smør.
  3. It's of Salt.
  4. You need of Lidt citronskal kan udelades.

Få den nemme og lækre opskrift her. Stegt kyllingebryst serveret på en bund af ris med lækker sprød broccoli og blomkål - få opskriften her. Отмена. Месяц бесплатно. Stegt medister med blomkål i mornaysauce. Pandestegt medister med fennikel og buketter af blomkål.

Stegt eller bagt blomkål step by step

  1. Vask et blomkålshoved og fjern de grønne blade. Halver blomkål og skær nogle skiver - resten af blomkål kan enten bruges til råkost eller blomkålspure.
  2. Kom blomkål på en plade beklædt med bagepapir - pensl med lidt smeltet smør (eller olivenolie) drys med lidt salt - bag I ovnen ved 220 grader I ca.10-12 min alt efter tykkelse på skiverne - de skal have lidt farve..
  3. Anret og kom lidt reven citron på..
  4. Man kan også stege skiverne i smør på panden..

Serveres med mornaysauce og kogte kartofler. En smagfuld opskrift på salat med stegt blomkål, der kan serveres både som forret eller som tilbehør. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet. Sprødstegt blomkål med revet parmesan og ristede mandler er delikat tilbehør. (©DR). Bagt blomkål er nem at lave, og så er det lækkert tilbehør til mange retter Du kan både bage blomkålen i hel tilstand, eller dele den ud i mindre stykker.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Stegt eller bagt blomkål"

Post a Comment