Recipe: Appetizing Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler
Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler.
You can cook Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler
- Prepare 2 of halve slethvarfileter med skind men uden ben.
- You need 300 g of forskellige svampe fra skoven.
- Prepare 3 of mellemstore kartofler.
- Prepare 25 g of smør til stegning af svampe.
- Prepare 1 of dl piskefløde.
- It's of Salt og peber.
- It's of Citron.
- It's of Persille.
Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler instructions
- Parter slethvaren i 4 fileter og lad skindet blive siddende på. salt dem på begge sider. de 2 af fileterne kom jeg i fryseren til en anden gang. læg dem på en gloende varm grill med skindsiden nedad. Kog kartoflerne i 20 minutter Inden du griller fisken..
- Vend fisken efter 3 minutter og lad dem lige få lidt på den anden side. Steg de rensede svampe i brunet smør 2 minutter til de lige er gyldne. Tag fisken af grillen og anret på en tallerken..
- Hæld nu fløden over svampene og kog lidt ind til cremet konsistens. Garner fisken med svampe. Kartofler, citron og persille lægge ligeledes på tallerknen og drik gerne et glas iskold rosevin til..
- Skindet er her taget af da det er for groft til at spise..
0 Response to "Recipe: Appetizing Slethvarfilet grillet på skindsiden med skovsvampe a la creme og kartofler"
Post a Comment