Recipe: Delicious Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller

Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller. See great recipes for Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller too! Ved oprettelse accepterer du vores Cookie-politik og Betingelser for Brug. Græskarmos med parmesan og timian - lækkert alternativ til kartoffelmos.

Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller Hasselback rødbeder er både utrolig flotte og meget sunde. Rødbederne tilberedes som når du laver de velkendte hasselback kartofler, og faktisk kan rødbederne erstatte netop kartoflerne som tilbehør til retter med kød. Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder. You can cook Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller

  1. You need 4 of aflange rødbeder.
  2. It's 1/2 of dl olivenolie.
  3. Prepare 1 of portion fiskefrikadeller https://cookpad.com/dk/opskrifter/2632464-fiskefrikadeller?source=sidebar-recipes.
  4. It's 50 g of blødt smør.
  5. Prepare 1-2 of tsk. friske timianblade.
  6. You need 1 of citron.
  7. It's of Drys: Salt.

Den perfekte hasselback kartoffel er sprød udenpå, blød indeni og toppet med timian og hvidløg. Mange kalder den populære kartoffel for hasselbagt, men den. Ställ potatisarna med den skårade sidan upp i en ugnssäker form. Ta ut dem och pensla en gång till med matfett.

Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller instructions

  1. Skru rødbederne fri af jord. Læg dem mellem to lige høje skærebrædder og snit tynde skiver på ca.2 mm uden at skære rødbeden over..
  2. Pensl med lidt olivneolie Sæt rødbederne i en 200 grader varm ovn. Bag rødbederne ca. 1 time..
  3. Lav fiskefrikadellerne som beskrevet i min opskrift: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2632464-fiskefrikadeller?source=sidebar-recipes.
  4. Pensl med olivenolie et par gange under stegning. Skru ovnen op til 250 grader de sidste 15 min. af bagetiden. Drys med salt..
  5. Timian-citronsamør: Rør smør med timianblade, fintrevet citronskal og saft af 1/2 citron. Skær resten af citronen i stykker og giv dem som tilbehør til fiskefrikadellerne og hasselback rødbede med timian-citronsmør..

Strö över lite salt och riven ost. Skyl æblerne og og skær dem i tern. Vend æbler, rødbeder og skyllet og finthakket persille sammen i en skål. Rør en hurtig dressing sammen af olivenolie, citronsaft, og honning og smag til med salt og peber. Opskrift på klassiske syltede rødbeder - Nemme og hurtige gammeldags syltede rødbeder, der kan bruges til næsten alt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Hasselback rødbeder med timian-citronsmør og fiskefrikadeller"

Post a Comment