Recipe: Perfect Tarte flambée - Rimmers Køkken
Tarte flambée - Rimmers Køkken. Frequently Asked Questions about Rimmers Køkken. What hotels are near Rimmers Køkken? Tarte flambée, fra det Alcassiske køkken, er en slags hvid pizza med løg.
Recipe: Flammekueche (Tarte Flambée). by Ann Mah. Flammekueche — or, as it's known in French, "tarte flambée" — comes from Alsace in eastern France, on the German border. This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. You can have Tarte flambée - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Tarte flambée - Rimmers Køkken
- Prepare of Dej:.
- It's 1,5 of dl koldt vand.
- Prepare 15 g of gær.
- You need of ca 250 g god hvedemel, gerne tipo 00.
- Prepare 1 of tsk sukker.
- You need 1 of tsk salt.
- Prepare 1 of god sjat olivenolie.
- Prepare of Evt en lille håndfuld semuljemel til udrulning.
- Prepare of Fyld:.
- You need 2 of dl crème fraiche 38%.
- Prepare 200 g of bacon skåret i tern.
- Prepare 2 of store løg.
- Prepare 200 g of revet mozzerella.
- You need of salt og peber.
- You need of revet muskatnød.
- It's of Pynt:.
- It's of frisk timian.
Tarte flambé or Flammekueche is a very popular savory specialty from Alsace; a region in northeastern France bordering Germany and Switzerland. Drømmekage roulade - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Citrontærte - skønneste opskrift på den franske tarte au citron. Lækre Desserter, Dessertopskrifter, God Mad, Lækker Mad, Pai, Køkken, Konditor, Food Cakes.
Tarte flambée - Rimmers Køkken step by step
- Rør gæren ud i vandet.
- Brug gerne en røremaskine med dejkrog til at røre melet i lidt efter lidt. Tilsæt sukker, salt og olivenolie ca halvvejs (for at give gæren de bedste vækstbetingelser).
- Når dejen begynder at slippe siderne, lader du den stå i røreskålen i ca 10 min for at hvile lidt. Derefter giver du dejen en sidste æltning i et par minutter. Stil den derefter til hævning i ca en time eller køligt natten over.
- Pil skallen af løgene, skær dem i halve på langs, og skær dem i strimler.
- Skær bacon i tern og steg dem halvt og stil dem til side.
- Tænd ovnen på 250 grader.
- Del dejen i 2 lige store portioner, rul dem tyndt ud. Semuljemel er en god hjælp, så elasticiteten i dejen ikke får den til at trække sig sammen igen. - Det kan være smart at rulle ud direkte på en silikonemåtte, som så bagefter kan trækkes over på en bageplade.
- Fordel crème fraiche ud over dejen. Fordel revet mozzarella hen over. Riv muskatnød på osten. Fordel bacon og løgstrimler og krydr til sidst med salt og peber (vær forsigtigt med saltet ift hvor salt din bacon er).
- Bag hver tarte flambée i ca 10 min tæt på en af de nederste riller indtil bunden er bagt og bacon'en syder og er blevet sprød.
- Serveres rygende varme med et par kviste timian hen over og gerne sammen med en sprød grøn salat med vinaigrette. Bonne appetite!.
Tarte Flambée / Flammekueche Recipe Tarte flambée is a specialty from Alsace in France. Assembly Spread the creamy filling evenly on the dough sheet or disk and spread out onions and bacon. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Pelez les oignons et émincez-les en quarts de rondelles. Tarte Flambee is to the northern Alsace region in France is what pizza is to southern Italy.
0 Response to "Recipe: Perfect Tarte flambée - Rimmers Køkken"
Post a Comment