Recipe: Perfect Køfte

Køfte. KØFTE er et varmt og hyggeligt sted, som byder på mange gode ting. Maden var frisklavet og yderst saftig. Salaten var sprød og velsmagende, kødet var saftigt og tilpas lavet.

Køfte Slik lager du køfte - tyrkiske kjøttboller! Enkel og rask oppskrift fra kokebokforfatter Vidar Bergum, som har bodd i Tyrkia i flere år. Køfte (tyrkiske kjøttboller) med tomat- og løksalat. You can have Køfte using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Køfte

  1. It's 250 of gr lamme hakket kød.
  2. It's 250 of gr kalve hakket kød.
  3. It's 2 spsk of fint hakket persille.
  4. You need 1 of løg.
  5. It's 1 fed of hvidløg.
  6. It's 2 of tsk chilli pulver.
  7. You need 1 of tsk sortpeber.
  8. It's 1 of tsk salt.
  9. You need 1 spsk of paprika pure.
  10. You need 2 spsk of smør.

Multimaskin med belte selges for produksjon av allslags køfte, cevapcici/chevapi, sucuk, adana/urfa kebab, seekh/kobideh kabob, kakori kabob, tulumba, churros, osv. Photo: Køfte med svinekjøtt, grillspyd av kylling i hvit og rød saus og biff i nydelig stuing! From Review: Bulgarsk matsymfoni! of Rumi Restaurant. Serveres med ris eller pommes frites og tzatziki.

Køfte instructions

  1. Løg og hvidløg skal revet fint og alle de ingredienser røres sammen og kødet skal hvile i køleskabet 1-2 time.
  2. Laver du fromme som frikadeller og steges lidt olie eller grilles det op til jer 👌 velbekomme.

Spesielt marinert kjøttdeig med orientalsk krydder på spyd. Jeg køfte med bil på motorvejen så langt som jeg kunne og derefter på alm vej, havde inden købt både billet og billet til parkering af bilen. Serveres med brød, bulgur En mix av kyllingspyd, izgara køfte, lammekotelett og adana kebab. Konafa, Gulrot boller med kokos, Falafel, Kobbeh, Mansaf, Køfte, Kebab, Bakverk, Salat, Sambosek, Awammeh, Sfiha, Ouzi, Flere typer av kaker, Og flere typer av mat. Køfte, lamadjon(skrives egentlig med C) mante og dolma! 🙂 Kjempe nam! 🙂 Klem tilbake og ha en fiin helg!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Køfte"

Post a Comment