Recipe: Perfect Rugbrød - softkerne
Rugbrød - softkerne. Her er en nem opskrift på softkerne rugbrød, som laves med knækkede rugkerner. Fantastisk opskrift på Rugbrød - softkerne. Hjemmebagt mørkt rugbrød med kerner Подробнее.
Rugbrød Jeg har altid elsket rugbrød. Rugbrød var en stor del af min barndom, og min far bagte det skønneste brød bagt på surdej. Jeg var ofte med, når der blev bagt, og der skulle smages på dejen. You can cook Rugbrød - softkerne using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Rugbrød - softkerne
- Prepare 150 g of knækkede rugkerner.
- You need 350 g of vand.
- You need 700 g of vand.
- It's 25 gram of gær.
- Prepare 25 g of salt.
- Prepare 300 g of surdej.
- It's 100 g of solsikkekerner.
- Prepare 100 g of hørfrø.
- It's 15 g of mørkt maltmel.
- Prepare 400 g of groft rugmel.
- Prepare 100 g of fuldkornshvedemel.
- Prepare 200 g of hvedemel.
- It's drys of Evt. sesam- eller hørfrø.
I just watched yesterday's Oprah episode, half of which was dedicated to her time in Copenhagen. First of all, you should all watch it just to hear Oprah try to say "rugbrød". Herunder kan du finde netop det rugbrød, du mangler til din café. Vi har fundet nogle af vores bedste rugbrød frem til dig - uanset om det er bake off, friskbrød eller rådej du foretrækker.
Rugbrød - softkerne instructions
- Kom rugkerner og 350 g vand i en gryde og kog kernerne i ca 10 min. Stil dem herefter til afkøling.
- Opløs 25 g gær i 700 g vand (hvis din surdej er meget levende kan du undlade gær eller bruge mindre gær) og tilsæt herefter surdej..
- Tilsæt salt, kerner, mel og de lune rugkerner, og ælt dejen i ca 15 min på røremaskinen (eller håndmixer).
- Lad herefter dejen hvile i skålen i ca 15 min.
- Smør 2 rugbrødsforme, og fordel dejen i de to forme. Drys evt. med sesam eller hørfrø.
- Lad dem hæve til dobbelt størrelse, det tager ca 1 time..
- Tænd ovnen på 250 grader, når brødene sættes ind, skrues der ned på 220 grader. Tilsæt evt. 1 dl vand i et fad i bunden af ovnen til at lave damp. Brødene bages i ca. 1 time til de har en kernetemperatur på 96 grader..
- Afkøles på en rist når de er taget ud af formene..
Rugbrød (Danish pronunciation: [ˈʁuˌpʁœðˀ]) (Danish style rye bread) is a very common form of rye bread in Denmark. Rugbrød usually resembles a long brown extruded rectangle. This Danish Rye Bread recipe (rugbrød) is authentic, easy to make and tastes absolutely incredible! You will find yourself making it again and again! De bager brød uden konserveringsmidler, og deres rugbrød findes både med og uden kerner, så der er rugbrød til alle i familien.
0 Response to "Recipe: Perfect Rugbrød - softkerne"
Post a Comment