How to Make Delicious Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt

Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt. Fantastisk opskrift på Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Jeg har altid bær i min fryser så jeg kan tage op og koge syltetøj, så er det frisklavet og dejligt. Her i december skal man jo bruge syltetøj til æbleskiverne.

Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt Her i december skal man jo bruge syltetøj til æbleskiverne. Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Det er en gammel klassiker og en resteret der laves af kolde ris til pandekager. You can cook Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt

  1. It's 1 of /2 kg vinrabarber.
  2. Prepare 1/2 kg of jordbær.
  3. Prepare of Lidt citronsaft.
  4. You need 1/2 kg of sukker.
  5. Prepare of Klatkager:.
  6. It's 2 spsk of risengrød.
  7. You need 1 of æg.
  8. You need 3-4 spsk of hvedemel.
  9. Prepare of Lidt salt og rørsukker.
  10. You need of Lidt mælk til passende konsistens.
  11. You need 15 g of smeltet smør.
  12. You need of Pynt:.
  13. Prepare of Sigtet flormelis.

Hyggeligt til mellemmåltid, brunch Annie Ramsing Rebien. Opskrift: Perfekt Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt; Nemmeste måde at Forbered Aftensmagende Grønkål salat med pære, valnødder og ost; Sådan Tilberedning Lækre Havørredrillette med pærer, bladselleri og hårdkogt æg; Opskrift: Perfekt Pebernødder med fløde og citron

Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt instructions

  1. Kom rabarber og hakkede jordbær ned i en gryde eller som her sauterpande og lad det simre til frugterne er kogt næsten ud. Tilsæt sukkeret og kog op. Lad det simre lidt til passende konsistens..
  2. Hæld marmeladen på i skoldede glas, og sæt dem på køl når de er blevet helt kolde. Marmeladen smager herligt til æbleskiver, klatkager eller pandekager. Her klatkageopskrift som nævnt. Alle ingredienser blandes godt og dejen røres sammen som en tyk pandekage dej. Varm panden op med lidt smør og og steg klatterne på begge sider ialt i 7 minutter. Spis dem straks med marmeladen og lidt flormelis..
  3. .

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Jordbær/rabarbermarmelade til pandekager, klatkager og æbleskiver. Konkurrence julesødt"

Post a Comment