Recipe: Yummy Kokossuppe med lime smag
Kokossuppe med lime smag. Skær selleri og ingefær i tynde skiver. Tilsæt den grønne karry, rør godt. og kog op. Smag til med citron/limesaft, citrongræs, salt og peber.
Har du en rätt som aldrig sviker dig, en riktig stjärna i vardagsmatsrepertoaren. Smaker som jordnära spiskummin och mysig kanel, syrlig lime och frisk koriander, het chili och vitlök - i perfekt harmoni med söt butternutpumpa och mumsiga linser. Den er fløjlsblød og med lækker smag af karry, kokkos og ingefær. You can cook Kokossuppe med lime smag using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Kokossuppe med lime smag
- You need 150 G of jasminris.
- Prepare 1 1/2 of hønse eller grøntsagsfond.
- You need 2 of til at the kaffirLime blade eller Limes skæl ca 1.
- You need 350 G of kyllingefilet i tynde skiver.
- It's 200 g of markchampignoner i skiver.
- Prepare 250 Gram of cherrytomater i halve eller skiver.
- Prepare 1 of finthakket squash.
- Prepare 1 spsk of limesaft.
- You need 1 spsk of frisk ingefær og finthakket.
- It's 2 of spiseskeer fish sauce (kan undlades).
- Prepare 1 dåse of kokosmælk.
- Prepare 2 of røde chilier udkernet og finthakket (kan også undlades).
- It's of Koriander til pynt.
Den kan nemt gøres stærk - så det er En vegansk thai-suppe behøver ikke at være stærk for at smage godt 😉. Som du sikkert ved er der stor forskel på hvor stærk karry er. Denne suppe er fyldt med power og masser af chili, koriander, lime og kokos. Riv citrongræs, ingefær, stenglerne fra korianderne og hak hvidløg, chili og svits det sammen med revet gurkemeje et par minutter til det hele har fundet hinanden.
Kokossuppe med lime smag step by step
- Kog risene i letsaltet vand efter anvisningerne på posen.
- Imens opvarmes gyde op med fond. Tilsæt citronskal/kaffirLime blade, ingefær, chili(hvis man ønsker det) og lad det simre i fem minutter.
- Tilsæt kylling, svampe. Det fint hakket squash og lad suppen simre videre i 5 minutter.
- Tilsæt Herefter tomater Limesaft. fiskesovs og kokosmælk og lad retten simre i fem minutter mere.
- Server suppen med en skefuld kogt ris på en tallerken og suppen over.
Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og limesaft. Skær peberfrugten i helt små tern og spidskål i strimler. Kom i suppen sammen med hakket koriander og server. Indeni er dej blød og cremet, mens de udenpå er sprøde med lækker chokolade på bunden. Kokostoppene er her suppleret med en frisk smag fra lime-skal.
0 Response to "Recipe: Yummy Kokossuppe med lime smag"
Post a Comment