Recipe: Delicious Små napoleonshatte

Små napoleonshatte. Lækre napoleonshatte af sprød mørdej med marcipanfyld i midten og dyppet i mørk chokolade. Napoleonshatte er en god gammel bager og konditor klassiker. Find denne og andre pins på danish cooking via helle hood.

Små napoleonshatte Napoleonshatten er en lille kage, oftest trekantet i form, med marcipan som fyld. Dejen består af en mørdej og bunden dyppes efter bagning i chokolade. Opskrift på små napoleonshatte - arla.dk. You can have Små napoleonshatte using 12 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Små napoleonshatte

  1. You need 1 of vaniljestang (eller 2 tsk. vaniljepulver).
  2. Prepare 50 g of flormelis.
  3. You need 250 g of hvedemel.
  4. It's 125 g of smør (blødt).
  5. It's 2 of æggeblommer.
  6. Prepare of evt. 1 spsk. koldt vand.
  7. You need of Kransekagemasse:.
  8. It's 300 g of marcipan.
  9. You need 1 g of rørsukker.
  10. You need 1 of æggehvide.
  11. Prepare of Pynt:.
  12. It's 100 g of mørk chokolade.

Så er der bagt napoleonshatte til en hyggestund med en veninde senere i dag. Og disse her ligner, næsten, den rigtige Napoléon Bonarpartes hat. De er ganske simple at lave og smager rigtig godt! Lækre napoleonshatte med sprød mørdej, en midte af kransekagemasse og til sidst dyppet i Hæld melblandingen ud på bordet.

Små napoleonshatte step by step

  1. Flæk vaniljestangen, og bland kornene med lidt af flormelissen..
  2. Tilsæt mel, resten af flormelissen og smør i små terninger. Saml dejen med æggeblommer og evt. vand, hvis dejen virker tør..
  3. Pak dejen ind i film, og sæt den på køl i 1 times tid..
  4. Kransekagemasse: Bland imens marcipan med rørsukker og æggehvide til en blød masse..
  5. Rul dejen ud i ca. 3 mm’s tykkelse på et meldrysset bord..
  6. Udstik dejen i ca. 35 cirkler på ca. 5 cm i diameter (brug en udstikker eller et glas)..
  7. Tril kransekagemassen til lige så mange kugler, som der er dejstykker, og læg en kugle på hvert stykke. Tryk dejen op omkring marcipankuglerne med tre fingre, så kagen ligner en trekantet hat..
  8. Sæt napoleonshattene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. ved 225 grader, til de er lysebrune på ”hatteskyggen”..
  9. Lad kagerne køle helt af..
  10. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen, og dyp bundene i chokoladen. Lad dem tørre på siden på et stykke bagepapir..
  11. Tip: Hatten kan fryses - men vent med at dyppe dem i chokolade, til de er tøet op..
  12. Tip: Du kan evt. drysse hattene med lidt hakkede, usaltede pistacienødder inden bagning, ligesom det også er lækkert at skjule en lille klump nougat i marcipankuglen inden bagning..

Skær det kolde smør ud i små tern, og bland dem rundt i melet. #napoleonshatte Watch short videos about #napoleonshatte on TikTok. Intet slår hjemmelavede og lune napoleonshatte. Mørdej, chokolade og marcipan går sammen i en skøn forening i napoleonshatten. From Napoleon ("Napoleon") +‎ -s- +‎ hat ("hat").

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Små napoleonshatte"

Post a Comment