How to Make Appetizing Blommetærte med mandler

Blommetærte med mandler. Bag en skøn efterårstærte med blommer - find nem og hurtig opskrift her. Hurtige at bage, flotte at servere, lækre at spise. Glutenfri blommekager med mandler og fuldkorn er den perfekte måde at få brugt sæsonens skønne blommer.

Blommetærte med mandler Det er rigtigt godt at bage med surmælksprodukter. Se hvordan du laver blommechutney med mandler. Stegte blomkålbuketter med parmesan og sprøde mandler er perfekt som en lille forret, eller blot som tilbehør til god mad. You can cook Blommetærte med mandler using 13 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Blommetærte med mandler

  1. Prepare 250 g of hvedemel, gerne iblandet grahamsmel el.lign.
  2. Prepare 125 g of flydende smør el. margarine.
  3. Prepare 3 of spsk. sukker.
  4. You need 1/2 of dl vand (ca.).
  5. You need 2 of æg.
  6. Prepare 1 1/2 of dl sukker.
  7. You need 1 of spsk. vanillesukker.
  8. You need 125 g of malede/blendede mandler (gerne med skal).
  9. It's 3 of dl creme fraiche.
  10. Prepare of Ca. 1 spsk. friskpresset citronsaft.
  11. Prepare of Evt. kanel.
  12. It's 2-3 of spsk. hvedemel (til at vende blommerne i).
  13. Prepare of Ca. 1 kg optøede blommer (afh. af formen).

Opskriften lavede kok Adam Aamann i programmet Madmagasinet. Nem blommetærte med mazarin lavet på mandelmel og toppet med mandler. E n rigtig lækker blommetærte som smager skønt med en klat cremefraiche til eller måske lidt vaniljeis. Blommefyld Læg dejen i en tærteform.

Blommetærte med mandler instructions

  1. Til tærtedejen blandes alle ingredienser (mel, fedtstof, sukker og vand) og samles hurtigt til en dej (det tager kun ca. 1 minut i en køkkenmaskine). Den trykkes ud i en passende tærteform, prikkes med en gaffel el.lign. og stilles i køleskabet i ca. 1/2 time..
  2. Æg, sukker og vanillesukker piskes til en luftig, lys masse. Creme fraiche, citronsaft og evt. et par tsk. kanel tilsættes. Mandlerne blandes i, og det hele blandes godt..
  3. De optøede, drænede blommer vendes godt i hvedemel og fordeles på bunden af tærten. Æggemassen fordeles over dem, og tærten sættes i ovnen ved 225 graders varmluft i ca. 1/2 time (hold øje med den - de sidste minutter tager den meget farve, og det kan blive nødvendigt at dække den med stanniol)..
  4. Tærten serveres gerne lun, men er også rigtig god kold. Der er en god smag af mandler i den - og den er mere tydelig uden kanel.... Creme fraiche og et drys kakao, flødeskum og/eller vaniljeis vil også gå godt til den..

Tacos med BBQ, der sender tankerne mod de lyse sommeraftner. Skøn og krydret blommetærte på Matildenspitze.com netop nu! En dejlig weekendkage, der kan bekæmpe november-trætheden lidt! Kombinationen af noget sødt, syrligt, sprødt og cremet findes i denne lækre rabarbertærte. Den er velegnet til en kop te eller kaffe, men kan også serveres som dessert.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Blommetærte med mandler"

Post a Comment