How to Cook Delicious Stegt torskefilet

Stegt torskefilet. Når vi snakker om fisk, kan du helt sikkert også snakke om HurtigMums. En spændende opskrift for fiske-elskere, der vil prøve noget nyt. Stegt torskefilet med æblesauce, lun endive og æblebåde.

Stegt torskefilet Den stegte torsk får et mellemøstligt strejf i denne ret, hvor den er serveret med Her får du opskriften på stegt torsk med tomatsalat og quinoa. Stegt torskefilet. på vilde ris og urter serveret med safran anis sauce. Anret brød med torskefilet og stegt pighvarfilet. You can cook Stegt torskefilet using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Stegt torskefilet

  1. You need 2 of ikke så store torskefilet - eller 1 større delt i to.
  2. Prepare of Smør.
  3. Prepare 2 of porre.
  4. It's 3-4 of små gulerødder.
  5. It's 1-2 spsk of semi tørret tomater i olie.
  6. It's 1/2-1 of dl hvide bønner.
  7. It's 1 spsk of grov sennep.
  8. It's 1/2 of dl fløde.
  9. It's of Evt lidt hvidvin.
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. You need of Evt lidt kogte små kartofler.

Stegt torskefilet med aubergine, squash og grønne asparges. Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and a white sauce with chopped parsley (persillesovs). The dish is sometimes translated as 'pork strips' or 'crisp fried pork slices'. Dybstegt torskefilet stegt i soyasauce med ingefær, champignon, røde peberfrugter, gulerødder, sprøde løg og forårsløg.

Stegt torskefilet instructions

  1. Jeg havde lidt hvide bønner - rest fra salat - husk de skal ligge i blød og koges..
  2. Vask grøntsager og skræl gulerødder - skær i skiver.
  3. Sauter porre og gulerødder på en pande i smør - tilsæt evt lidt hvidvin eller lidt vand - de skal have lidt bid - det tager ca 4-5 min.
  4. Steg torske filet i smør et par min på hver side krydr med salt og peber.
  5. Tilsæt lidt fløde på panden med smør og en spsk grov sennep - smag til med evt lidt ekstra sennep - tilsæt bønner og semi tørret tomater og grøntsagerne fra den anden pande - varm godt igennem. Pas på at torsken ikke går i stykker..
  6. Anret bedst på varme tallerkener - server evt lidt små kartofler til.

Stegt flæsk is a quintessential Danish dish which consists of fried, grilled, or oven-roasted pork belly. Thick and crispy pork belly slices are traditionally served alongside boiled potatoes and a flavorful. Stor rødspætte stegt på panden med kartofler, persillesove & friske grøntsager. Vindampet torskefilet med sennepssovs, dagens kartofler, rejer, asparges & friske grøntsager. The Danish National Dish "Stegt Flæsk med persillesovs" - or Fried Pork Belly with parsley sauce - is a genuine old rural dish that is orientated from the rustic Danish country kitchen from around the middle.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Stegt torskefilet"

Post a Comment