Easiest Way to Prepare Tasty Svamperavioli med champignon a la creme
Svamperavioli med champignon a la creme.
 	 	
 	 	 	You can have Svamperavioli med champignon a la creme using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it. 
Ingredients of Svamperavioli med champignon a la creme
- Prepare 200 g of svamperavioli.
 - You need 200 g of friske champignon, helst de brune.
 - Prepare 20 g of smør.
 - You need 1 1/2 of dl piskefløde.
 - You need of Salt og peber.
 - It's of Til pynt:.
 - It's 1 of chili og masser af karse.
 - Prepare of Friskrevet parmesan ost.
 
Svamperavioli med champignon a la creme step by step
- Sæt ingredienserne frem..
 - Kog vand med lidt salt i en passende gryde og put raviolierne ned i det kogende vand, skru ned når vandet koger igen og lad dem koge i 7 minutter..
 - Varm en pande op med smør og lad det blive brunt. Tilsæt de skiveskårede champignon..
 - Lad dem brune på begge sider..
 - Tilsæt så piskefløden og smag til med salt og peber og lad det koge lidt ind til cremet konsistens..
 - Når de 7 minutter er gået hældes raviolierne op i en sigte og vandet smides ud..
 - Tilsæt dem nu til champignonscremen og bland rundt..
 - Anret det nu på en tallerken med karse, chili og parmesanost..
 - Velbekomme og god fornøjelse..
 
0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Svamperavioli med champignon a la creme"
Post a Comment