How to Prepare Appetizing Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød

Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød.

Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød You can cook Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød

  1. It's 300 g of blandede svampe (brunstokket rørhat, Karl Johan, kantareller, champignon og lærkerørhat.).
  2. Prepare of Salt, peber og citronsaft.
  3. It's 20 g of smør.
  4. It's 1 of dl piskefløde.
  5. You need of Tilbehør:.
  6. Prepare of Små skiver ristet bacon.
  7. You need of Surdejsbrød.
  8. You need of Pynt:.
  9. You need of Tallerkensmækkerblomst og blade, appelsintagetes.

Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød instructions

  1. Børst svampene helt rene, skyld ikke, skær roden af og del dem lidt. Varm panden op med smørret og steg svampene i 4 minutter under udrøring. Kom salt og peber på og tilsæt piskefløden og citronsaften. Lad fløden koge ind til passende tykkelse og smag til med yderligere salt efter smag..
  2. Anret nu svampestuvningen på en pæn tallerken, garner med ristet bacon og blomster samt surbrød som jeg lige havde bagt..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød"

Post a Comment