How to Prepare Appetizing Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød
Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød.
You can cook Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød
- It's 300 g of blandede svampe (brunstokket rørhat, Karl Johan, kantareller, champignon og lærkerørhat.).
- Prepare of Salt, peber og citronsaft.
- It's 20 g of smør.
- It's 1 of dl piskefløde.
- You need of Tilbehør:.
- Prepare of Små skiver ristet bacon.
- You need of Surdejsbrød.
- You need of Pynt:.
- You need of Tallerkensmækkerblomst og blade, appelsintagetes.
Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød instructions
- Børst svampene helt rene, skyld ikke, skær roden af og del dem lidt. Varm panden op med smørret og steg svampene i 4 minutter under udrøring. Kom salt og peber på og tilsæt piskefløden og citronsaften. Lad fløden koge ind til passende tykkelse og smag til med yderligere salt efter smag..
- Anret nu svampestuvningen på en pæn tallerken, garner med ristet bacon og blomster samt surbrød som jeg lige havde bagt..
0 Response to "How to Prepare Appetizing Skovsvampe a la creme med bacon og surdejsbrød"
Post a Comment