Recipe: Delicious Sous vide Andebryst
Sous vide Andebryst. Andebryst lavet i sous vide er det lækreste stykke and jeg nogensinde har sat tænderne. Her er en lille let måde at lave det perfekte andebryst på. Det er nemt at tilberede andelår og andebryst sous vide og det kan forberedes en uge i forvejen, og det bliver mørt og saftigt.
Ingen juleaften (eller Mortens Aften) uden and. Nogle bruges tit og andre ikke. Nogle kunne børnene ikke eller vi har flyttet os smagsmæssigt. You can have Sous vide Andebryst using 3 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Sous vide Andebryst
- Prepare 2 of X 250g andebryst.
- Prepare of Salt.
- Prepare of Peber.
Rens andebrysterne for sener, og rids skindet på dem. Læg dem herefter i vakuumpose sammen med de øvrige ingredienser. Denne opskrift er en mere moderne udgave af den klassiske and med tilbehør, og den fungerer rigtigt godt. Grillet andebryst er en lækker måde at tilberede and på. "Sous vide" refers to the process of vacuum-sealing food and cooking it in a temperature controlled Sous vide cooking utilizes precise temperature control with circulation to produce results that you.
Sous vide Andebryst instructions
- Fyld kar/gryde med vand så den dækker din sous vide mellem min og max og sæt den til at holde en temperatur på 58 grader.
- Hvis de er vacuumpakket så pakker man dem om uanset hvad. Ferske så husk husk husk at dup dem godt tørre med f. Eks. Køkkenrulle. Mine var frosne men det gør det kun nemmere at vacumpakke dem på ny i en vakumpose som tåler temperaturen og beregnet til sous vide (dem jeg har lige nu er fra kop & kande).
- Herefter smider du dem i karet eller gryden.
- Indstil din stav til 3 timer eller sæt et ægge-ur/timer på mobilen. Jeg har en Anova sous vide stav med wifi og Bluetooth og der er en app du kan indstille den hvor den også husker tidligere ting du har lavet bla..
- Er dine frosne som mine så sæt graderne lige 1 grad højere da temperaturen falder lidt når de smides i pga. De er frosne men ellers gør det ikke særligt meget..
- Tag en pande 5 min før de er færdige og sæt dem på fuld knald, 6,9,12 eller hvad jeres nu kan af max 😊 så er den klar..
- Når de er færdige så åbner du posen og lægger andebrysterne på et spækbræt og duppet dem så tørre du overhovedet kan. Skær på fedt siden tern og salt dem godt.
- Smid dem på panden med fedt siden ned af så du bruger dens egen fedt istedet for smør eller olie da den afgiver rigeligt selv. De skal have ja til den bliver gylden og får skorpe, det er blot lige sådan et par minutter da den jo er færdig men mangler skorpe. Husk nu sovsen kan laves på væden i posen (den bliver fantastisk! Husk fløden!).
- Værsgo og tiden på 3 timer er blot hvad min kæreste og jeg synes er perfekt så leg med tiden for at finde ud af hvor mør eller hvor meget bid du ønsker.
Det handler om perfeksjon innen matlaging. Tenkte å prøve andebryst i sous vide. Bør den skjæres av først og stekes for seg selv? Use this recipe to make a perfectly medium-rare roast that's juicy and The spice rub in this sous vide roast beef recipe uses loads of garlic, rosemary, and smoked paprika to. Sous vide (pronounced soo-VEED) is a cooking technique of placing raw ingredients in a vacuum-sealed bag, then immersing the bag in a circulating water bath heated to a precise temperature.
0 Response to "Recipe: Delicious Sous vide Andebryst"
Post a Comment