Easiest Way to Prepare Delicious Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade

Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade. Chermoula is an incredibly tasty Moroccan marinade for fish. With different levels of spiciness depending on your taste, this simple marinade is as enjoyable as it is easy to make. Chermoula is a thick marinade for fish, and the foundation of many Moroccan and North African fish dishes, such as.

Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade Chermoula is the main marinade used in Moroccan cooking. A complex and exotic mix of fragrant spices and herbs, it adds an instant kick to beef, chicken or seafood. Chermoula is a marinade used extensively in Morocco, Tunisia, Algeria and Libya, with many variations, from the simple to the complicated. You can cook Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade

  1. You need of Et stort bundt koriander med stilke.
  2. It's 4 fed of hvidløg.
  3. It's of Revet skal af en citron.
  4. It's of Saft af en citron.
  5. It's of Lidt olivenolie.
  6. Prepare 3 of stilke arabisk mynte.
  7. You need of Ristet knust spidskommen.
  8. Prepare of Ristet knust korianderfrø.
  9. It's 1 of lille chili.
  10. It's 1/2 of grillet rød peber.
  11. You need 15 of smuttede mandler.
  12. Prepare of Salt og peber.

Chermoula, a North African marinade, is an indispensable kitchen staple for me, much like it is in the countries it comes from: Libya, Tunisia. Recette Chermoula : marinade ou sauce marocaine. Si vous disposez des épices en graines je vous conseille de les utiliser ces derniers rehaussent le goût de la marinade, on peut utiliser des graines de coriandre, graine de cumin en les torréfiant préalablement. This videos will show you how to make Chermoula; a Moroccan marinade usually used to marinate fish, but it is also used for different other food.

Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade step by step

  1. Læg alle ingredienserne frem. Start med at grille den røde peber, køl af og fjern den brændte skal. Kom alle ingredienserne i en blender eller hakler og kør det til det får en cremet konsistens som en pesto..
  2. Kom det i et glas og dæk med olivenolie. Opbevar i køleskab. Pastaen kan. Bruges som marinade på kød eller fisk, 1 spsk ovenpå fx et kyllingelår eller en fiskefilet som grilles i ovn eller på en pande. Jeg brugte det som dip til mine første grøntsager fra drivhuset og haven. Smager også godt på couscous eller bulgur..
  3. .

Bland några favoriträtter från Mexico finns tacos, enchiladas, burritos och heta chiligrytor. Mexikansk mat bär ofta smak av chili, lime och koriander. Bönor och majs är också vanliga ingredienser i det mexikanska köket. Mexikansk koriander - Hitta nya kreativa vägar i köket! Laga något gott med mycket smak från världens kök!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Chermoula, mexikansk korianderdip eller marinade"

Post a Comment