Recipe: Perfect Kyl i gryden kål, trykkoger version

Kyl i gryden kål, trykkoger version. Læg nu lagvis hvidkål og fars i gryden. Slut med kål og hæld bouillon over. Denne trykkoger er fra WMF og fremstillet i højeste kvalitet.

Kyl i gryden kål, trykkoger version Kogt kød bouillon til at komme ud, skåret i stykker a la carte, og sat i suppen igen. Ved slutningen af quenching tilføje tomaterne i gryden, præ-skrællet. Makulere kål og sætte det i en trykkoger til suppen. You can cook Kyl i gryden kål, trykkoger version using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kyl i gryden kål, trykkoger version

  1. You need 500 g of Hakket oksekød.
  2. You need 2 of store løg hakket groft.
  3. It's 3/4-1 of Hvidkålshoved skåret fint.
  4. It's 250-300 g of Bacon skåret i tern.
  5. It's 2 of Æbler skåret i tern.
  6. You need 2 fed of Knust hvidløg.
  7. Prepare 2 of dl bouillon okse eller kylling.
  8. It's 2 spsk of Stærk karry.
  9. You need 1 spsk of Paprika.
  10. It's of Salt og peber efter smag.

Burgerboller Gode brioche burgerboller køb eller bag selv. jeg bruger selv Ann-Christine's den fra Valdemarsro når jeg bager dem => den er fantastisk. Køb og salg af Trykkoger i Køkkenudstyr og -maskiner på DBA. Find de bedste tilbud og billigste priser på Trykkoger til salg som både nyt og brugt. James Price leverer her en meget traditionel version af chili con carne, her serveret med en lækker frisk mexicansk salat og en klat creme Vær opmærksom på at en trykkoger er benyttet i denne opskrift.

Kyl i gryden kål, trykkoger version instructions

  1. Start med at brune baconen af til det er gyldent.
  2. Tilsæt det hakket kød og brun det af sammen baconen.
  3. Tilsæt karry samt paprika og lad det stege sammen med kød og bacon i ca. 3-4 minutter..
  4. Tilsæt Kål, løg, æbler,hvidløg samt bouillon og vend det hele godt rundt.
  5. Nu skal der låg på, temperaturen stilles efter trykkoger producentens anvisninger, vi har en elektrisk, så den styrer selv temperaturen. Det skal have en time under tryk og så er det færdigt. Slut af med at smage det til med salt og peber..
  6. Server med kogte ris eller spis det som det er..
  7. Velbekomme.

Sæt det brunede kød til side, og kom løg og hvidløg i gryden. Tilsæt evt. lidt mere fedtstof. • Hvis man anvender særligt kogegrej (f.eks. en trykkoger, simregryde • Der kan opstå ridser fra sandskorn (f.eks. efter rengøring af. grøntsager), der trækkes med gryden hen over kogefladen. • Brug altid store gryder til retter med megen væde, så det ikke koger. To mand & en trykkoger: comeback til en klassiker by. To mand & en trykkoger book. Read reviews from world's largest community for readers.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Kyl i gryden kål, trykkoger version"

Post a Comment