Easiest Way to Prepare Tasty Græske frikadeller
Græske frikadeller. Græske frikadeller er et lækkert alternativt til frikadeller og perfekte om sommeren! Prøv denne nemme opskrift fra Arla. Græske frikadeller smager af lidt mere end normale frikadeller.
Frikadeller er en traditionel dansk ret, som de fleste kender til. Jeg serverer de græske frikadeller med en pink(!) tzatziki med rødbede og lækre ovnbagte kartofler med den resterende fetaost. Det bliver det lækreste græske festmåltid, der er tilmed nemt at bikse. You can have Græske frikadeller using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Græske frikadeller
- You need 400 g of hakket lammekød, kan erstattes af hakket oksekød.
- Prepare 1 of æg.
- You need 1/2 of dl rasp.
- It's of ca. 1 dl vand.
- You need 2 spsk of hakket persille.
- Prepare 1 of tsk tørret mynte.
- You need 1 of tsk groft salt.
- Prepare 1 fed of hvidløg, presset.
- You need 1 of knsp kanel.
- It's 1 of knsp allehånde.
- Prepare of olie til stegning.
Græske frikadeller, eller Keftedes som de hedder på græsk, er voldsom populære i Grækenland, især når de serveres med Tzatziki. Når det er sagt, så er det ikke en ret som findes på mange menukort i. Dette er alletiders opskrift på græske frikadeller og hjemmelavede kartoffelstave. Lad farsen hvile en halv times tid.
Græske frikadeller step by step
- Rør kødet sejt med salt..
- Slå ægget ud og rør det i sammen med rasp og vand. Tilsæt evt. mere vand. Farsen skal være ret fast..
- Bland persille, hvidløg og krydderier i farsen. Lad farsen hvile ½ -1 time, så krydderierne kommer til deres ret..
- Form farsen til små, aflange frikadeller..
- Steg frikadellerne i olie ved jævn varme 4-6 minutter på hver side..
Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på begge sider i olien på en varm. Græske frikadeller med feta - De lækreste krydrede oksedeller. · Diss små græske frikadeller får masser af smag fra græske krydderier, og så bliver de ekstra lækre og saftige, når der røres feta i. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager fantastisk. Jeg har her brugt hakket svine- og kalvekød i min Du kan også se hvordan du laver danske frikadeller i ovn, de græske frikadeller. Frikadeller are Danish meatballs, made with veal and pork, and shaped into slightly flattened ovals.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Græske frikadeller"
Post a Comment