Recipe: Delicious Nem og lækker chokoladekage

Nem og lækker chokoladekage. En skøn kollegakage, fødselsdags eller klassens time kage osv - perfekt til at tage med direkte i bradepanden, som jeg viser her med smart tilhørende låg. Kagen med det lidt løjerlige navn 'den du ved nok' er i min opskrift twistet til en ny version med ekstra lækre ingredienser, som god chokolade. Chokoladekage i bradepande er en simpel, men også utrolig lækker kageopskrift.

Nem og lækker chokoladekage Der er de simple og så dem, der. Den er nem, lækker og hurtig at lave. DOG, så bruger jeg altid sødmælk i stedet for vand og tilføjer også vaniljesukker. You can have Nem og lækker chokoladekage using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Nem og lækker chokoladekage

  1. It's 6 of spsk. kakao.
  2. Prepare 250 of g. hvedemel.
  3. Prepare 300 of g. sukker.
  4. You need 1 of tsk. natron.
  5. Prepare 1 of tsk. bagepulver.
  6. You need 1/4 of tsk. salt.
  7. Prepare 2 of æg.
  8. Prepare 150 of bagemargarine eller smør.
  9. You need 2,5 of dl. mælk.
  10. It's of Flormelis og evt anden topping til glasur.

En skøn dessert chokoladekage: svampet, lækker og med en god kakaosmag. Halløjsa, sikke en lækker chokoladekage du skal høre om i dag. En vild chokoladekage på mange måder, for den er så svampet, at den næsten smelter på tungen. I sidste uge bagte jeg en nem og lækker chokoladekage med nogle af ungerne på mit arbejde.

Nem og lækker chokoladekage step by step

  1. Tænd ovnen på 170 grader.
  2. Bland alle ingr. i en skål. Rør grundigt med en håndmixer..
  3. Læg bagepapir i en lille bradepande.
  4. Hæld dejen op i bradepanden og bag kagen ved 170 grader i ca 35 min..
  5. Pynt kagen med glasur og evt anden topping..
  6. Tip: Kagen kan fryses (uden glasur).

Kagen blev en succes, og de kolleger der smagte den, efterspurgte opskriften. Grundopskriften tog udgangspunkt i en nem chokoladekage fra et online magasin. Findes der noget bedre end en lækker chokoladekage? Den populære kage fås i mange forskellige variationer, så der er altid noget for enhver smag. Denne lækre chokoladekage er super nem at lave, og så smager den helt vildt godt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Nem og lækker chokoladekage"

Post a Comment