Recipe: Yummy Pasta med peberrod og røget laks

Pasta med peberrod og røget laks. En cremet og lækker pastaret som er lynhurtig at lave - her med soltørrede tomater og forårsløg. Vandbakkelser med laksemousse af røget laks er lækre som små appetitvækkere, de passer godt til en let frokost eller som en lækker forret. Få tips til bagning af dine vandbakkelser og en nem laksemousse.

Pasta med peberrod og røget laks Perfekt til madpakken eller som små hapser derhjemme. Wraps med røget laks og agurk. Tilbered en lækker cremet pastaret med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg, parmesan og persille. You can have Pasta med peberrod og røget laks using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pasta med peberrod og røget laks

  1. It's 75-100 g of pasta - jeg bruger mindre end der normalt beregnes men spiser man mere så kan man justere her.
  2. It's 2 of forårsløg.
  3. Prepare 4-6 of skiver røget laks skåret på tværs - jeg havde denne gang Fanø laks 1/2 side - jeg deler i nogle stykker - hale stykket til tærte eller salat og det næste stykke til denne ret!.
  4. Prepare 2-4 spsk of Frisk reven peberrod ca.
  5. It's 4-5 spsk of hakket dild.
  6. You need 3-4 spsk of fløde.
  7. Prepare 3 spsk of reven parmesan.
  8. You need of Lidt reven citron.
  9. You need of Salt og peber.
  10. You need of Evt smør ristede kantareller.

Læg lakse stykkerne ovenpå den cremede pasta til sidst og tilbered det Squashpasta med avocado og røget laks Jeg vil ikke sidde og påstå at du kan snyde en gammel fisker med den her opskrift. Sjovt nok passer det sammen med præcis de samme ting som man …er også en populær variation med vegansk laks. Her har en af vores trofaste læsere, Karina, testet opskriften.

Pasta med peberrod og røget laks step by step

  1. Starten på mit måltid startede i skoven!.
  2. Så i køkkenet.
  3. Svampene blev gjort i stand og ristet i smør af panden - de tages af panden.
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken - den må ikke være overkogt!.
  5. Rist forårsløg som du har skåret i skiver i lidt smør - du kan erstatte forårsløg med en porre i tynde skiver..
  6. Hæld vandet fra den kogte pasta og kom den på panden med forårsløg - tilsæt fløde, reven parmesan, peberrod kog op og tilsæt så hakket dild sammen med lakse skiverne vendt rundt og anret!.
  7. Kom livet reven citron og evt kantareller som er ristet i smør.

Røget laks på brød er et hit på juleforkostbordet, men røget laks kan også bruges til alt fra salat og sushi til frokostsandwichen eller den fristende pindemad. "Spaghetti med kødsovs" eller "Spaghetti Bolognese", som italienerne ville sige, er nok mest kendt herhjemme, men pasta med røget laks og. Opskrift - sådan laver du pasta med laks, spinat og flødeost. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i Vend flødeost, citronsaft, fintrevet citronskal, salt og peber i gryden. Skær røget laks i grove stykker, og vend det i.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Pasta med peberrod og røget laks"

Post a Comment