Recipe: Delicious Kalvefrikasse med butterdejssnitte

Kalvefrikasse med butterdejssnitte. See great recipes for Kalvefrikasse med butterdejssnitte too! Kalvefrikasse med gulerødder, perleløg og ærter. Skrub kartoflerne og kom dem i koldt vand med godt med salt.

Kalvefrikasse med butterdejssnitte Lækker kalvefrikasse af kalveinderlår, porrer, ærter, asparges og gulerødder. Madroulade med salat, skinke og avocado creme. Det føles som om det er blevet forår. You can have Kalvefrikasse med butterdejssnitte using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Kalvefrikasse med butterdejssnitte

  1. You need 1 1/2 of l kalvekødssuppe.
  2. You need 250 g of kogt kalvebov.
  3. You need 1 of porre, kun det hvide.
  4. You need 3 of gulerødder i tern.
  5. It's 1/2 of pastinak i tern.
  6. Prepare 2 of dl frosne fine ærter.
  7. Prepare 6 of blade sawoykål, de inderste blade.
  8. It's 1 håndfuld of persille.
  9. Prepare 1 of dl piskefløde.
  10. You need 15 g of smør.
  11. It's 2 spsk of hvedemel.
  12. Prepare of Salt og peber efter smag.
  13. You need of Tilbehør:.
  14. It's of Hjemmebagte butterdejssnitter af købt butterdej.
  15. You need of Lidt hakket esdragon.

Brug sæsonens grøntsager i en skøn sommerret. Her får du opskriften på kalvefrikassé med sommergrønt. Kalvesmåkød i en lys stuvning med spæde grøntsager. Kalvesmåkød i en lys stuvning med spæde grøntsager.

Kalvefrikasse med butterdejssnitte step by step

  1. Varm suppen fra i går op og tag kalvekødet op. Sigt suppen og kog grøntsagerne i den i 6 minutter. Tag grøntsagerne op og læg i en skål..
  2. Skær kalvekødet i tern og gør persillen klar til at hakke over til sidst. Lav en opbagt sovs med 3/4 l af suppen og lidt piskefløde, smag til og tilsæt grøntsagerne og giv et opkog..
  3. Tilsæt til sidst kødet og hakket persille. Server på varme dybe tallerkener, pynt med esdragon og server butterdejsnitter til..

Smager ekstra fantastisk når de nye grøntsager er i sæson, men. Gammeldags kalvefrikasse med nye danske kartofler. Kog kødet i bouillonen eller i vandet sammen med suppeurterne. Søger du en opskrift på kalvefrikassé? Så prøv denne med opskrift med blandt andet gulerødder, porre, ærter og friske laurbærblade.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Kalvefrikasse med butterdejssnitte"

Post a Comment