Recipe: Tasty Blondie med rabarber og citron

Blondie med rabarber og citron. Rabarber og hvid chokolade er virkelig a match made in heaven! Den søde hvide chokolade sammen med den syrlige rabarber er sådan en god kombination, især i denne blondie. Svampet rabarberkage med lækker smag af citron, marcipan og rabarber.

Blondie med rabarber og citron Skær rabarberne i små stykker, og kom dem i en gryde sammen med sukker, vand og en flækket vaniljestang. I Madmagasinet lavede Tina Müller sammen med ismager Roberto Damo denne opskrift på en skøn og anderledes tricolore is med citron, rabarber og Bland citronsaft med sukker og æggehvide. Hæld det varme vand sammen med de andre ingredienser og tilføj johannesbrødkernemel under piskning. You can have Blondie med rabarber og citron using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Blondie med rabarber og citron

  1. You need 350 g of smør.
  2. Prepare 350 g of hvid chokolade (hakket groft).
  3. You need 6 of æg.
  4. You need 200 g of rørsukker.
  5. You need 200 g of hvedemel.
  6. Prepare 1 of knsp. salt.
  7. You need 1 of tsk. bagepulver.
  8. Prepare 250 g of rabarber (i tynde skiver).
  9. It's 1/2 of citron (fintrevet skal).

Denne blondie med pære er en rigtig efterårskage. Den er svampet og blød og har en skøn krydret smag af kanel. Og så er den er toppet med blød chokoladeganache. Sund Kage Sunde Desserter Snack Opskrifter Madopskrifter Citron Opskrifter Vegetaropskrifter Desserter Måltid Lava.. - Mazarin med rabarber og hvid chokolade. - Braiseret kalvebryst med serrano, salvie, nye kartofler med citron og grønne asparges. . - Blondie med appelsin og ristet mandler.

Blondie med rabarber og citron step by step

  1. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen, og rør 250 g hvid chokolade i, til det smelter..
  2. Pisk æg og rørsukker sammen til en luftig æggesnaps (ca. 5 min.). Vend det i smør/chokoladeblandingen..
  3. Bland mel, salt, og bagepulver i en anden skål. Vend rabarber, de resterende 100 g hvid chokolade og citronskal i blandingen. Vend det sammen med dejen med en dejskraber..
  4. Hæld dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir (ca. 25 x 30 cm), og bag kagen ved 175 grader i 30-35 min..
  5. Blondien kan med fordel bages dagen før servering, så kagen når at sætte sig, og smagen bliver endnu mere intens..

Cheesecake med citron, karamel og kaffe. Spejlæg med spinat, gulerødder og svampe - og så lige krydret med friskrevet parmesan, salt og peber. Marmelade med rabarber, citronsaft, hindbær og sødemiddel. Denne opskrift har et lavt sukkerindhold. Læs mere om syltning med lavt sukkerindhold på www.diabetes.dk. luksus-grød med rabarber og jordbær.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Blondie med rabarber og citron"

Post a Comment