Recipe: Tasty Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia

Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia.

Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia You can cook Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia using 13 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia

  1. It's 4 of små østers.
  2. Prepare 2 of kæmperejer.
  3. It's 2 of store hvide asparges (franske).
  4. It's 1 of limefrugt.
  5. It's of Lidt mayonnaise.
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. It's of Sød rosenpaprika.
  8. You need of Tilbehør:.
  9. Prepare of Godt surdejsbrød.
  10. Prepare of Pynt:.
  11. Prepare of Tallerkensmækker.
  12. Prepare of Persille.
  13. It's of Rød syre.

Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia step by step

  1. Læg ingredienserne frem. Skrald asparges og kog dem i saltet vand med lidt sukker også i 5 minutter. Køl af. Steg rejerne på pande i lidt olivenolie 5 minutter ialt. Køl af.
  2. Åbne de 4 østers og sæt dem på køl til du er klar til at spise. Fjern skallerne fra rejerne og fjern evt. tarmen, anret på en tallerken med asparges, dressing og pynt. Server surdejsbrød til og drik et koldt glas Cote de Provence rosevin til..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Stegt kæmpereje med hvid asparges, dressing og surdejsbrød samt 2 små østers fra Nova Scotia"

Post a Comment