Easiest Way to Cook Perfect Varmrøgede andebryster

Varmrøgede andebryster. Sådan steger du andebryster med sprødt skind! Men jeg har lavet det mange gange og nogle gange Hsr jeg brugt små bryststykker og andre gange større. Resultatet er helt det samme = fantastisk saftige andebryster.

Varmrøgede andebryster Servering Servér kartoffelragouten med stegte andebryster og broccoli med nødder. Grillede andebryster er bare så lækre og saftige. De kan efter min mening serveres året rundt - både sommer og vinter. You can cook Varmrøgede andebryster using 5 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Varmrøgede andebryster

  1. Prepare 2 of ferske andebryster, 700g.
  2. Prepare 14 g of salt.
  3. Prepare 1/2 of tsk sukker.
  4. You need Knust of koriander.
  5. It's of Peber.

Man kan servere dem med masser af forskelligt tilbehør, men de passer f.eks. Stegte andebryster smager bare fantastisk og er ikke spor besværligt at lave. Lækre andebryster med appelsinskal, som steges på panden. Simpelt at tilberede og super lækkert.

Varmrøgede andebryster step by step

  1. Læg brysterne på et spækbræt og kom salt, sukker og krydderier på brysterne..
  2. Læg dem i et passende fad med kødsiderne mod hinanden..
  3. Læg et pres på brysterne og sæt det på køl ca 1 døgn..
  4. Tag brysterne frem og rids skindet i tern..
  5. Tænd kuglegrillen op og når den er 100 grader varm lægges brysterne på og der kommes lidt røgsmuld på gløderne så der udvikles røg og låget sættes på. Husk at sæt et termometer i et af brysterne. Hvis man vil have det rosastegt stopper man ved en kernetemperatur på 65 grader, hvis det skal være gennemstegt skal kernetemperaturen være 70 grader..
  6. Jeg tog dem af grillen da kernetemperaturen var 65 grader..
  7. Lad dem hvile lidt inden de skæres ud i tynde skiver..
  8. Jeg serverede dem med stegte kartofler, asier, agurker og en sovs lavet af kalveglace, kyllingefond, balsamicoeddike og lidt frosne brombær..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Kan man ikke bare ridse, salte og putte dem i ovnen? Det gjorde min salig kusine, og hendes andebryster var perfekte med sprødt skind, mør og lækker. Rids fedtlaget på andebrysterne uden at skære i kødet. Skær de møre og saftige andebryster i tynde skiver og fordel disse over salaten eller ved siden af. Andebryster på kartofler og grøntsager i Römertopf.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Varmrøgede andebryster"

Post a Comment