Easiest Way to Prepare Tasty Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos
Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos. syltetøy med eple og valnøtter Jacobs syltetøy med fiken og honning Jacobs tørrsaltet bacon jalapeno-chili jalapenos Jarlsberg jasminris jerngryte jerngryte med lokk jordbær Jordbær Server svinefileten i lubne skiver, sammen med grillede poteter, tomatsalat, tzatziki og resten av BBQ-sausen. Jeg moser stort set kun kartoffelmos med denne "håndmoser" - de kan købes i Ikea for en slik. Vi plejer at lave rigelige mængder mos, da vi gang.
 	 	
 	 	 		Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, rodselleri og rødvinssovs. 	 		Rødvinssovs Skær grøntsagerne og flæsket i mindre stykker. 	 		Hæld vinen på, indkog til det halve og si. 	 	You can cook Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos using 11 ingredients and 21 steps. Here is how you cook it. 
Ingredients of Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos
- It's 1 of stk svinefilet 250g.
 - It's 300 g of kogte pillede kartofler.
 - Prepare 400 g of rå selleri/pastinak.
 - Prepare 1/4 of økologisk rødkålshovede.
 - Prepare 50 g of smør.
 - You need of Lidt andefedt eller svinefedt.
 - You need of Salt og peber.
 - Prepare of Evt svinefond eller kyllingefond.
 - You need 1/2 of dl piskefløde.
 - Prepare of Lidt blomme eller ribssaft.
 - It's of Lidt persille til pynt.
 
Rør det resterende smør i inden serveringen. Svinefilet med potet- og sellerirotpuré og pæresalat. Grillet svinefilet, ananas og fennikel med sitronvinaigrette. Bruk tid og få god varme på grillen før stekingen starter!
Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos instructions
- Drys svinefileten med flagesalt og lad den stå og trække..
 - Skræl selleri eller pastinak og skær i grove stykker..
 - Brun smøret i en slip-let gryde og kom stykkerne i og lad det brune godt over det hele. Skru ned på et lille blus og læg låg på..
 - Pensl nu fileten med olie..
 - Tænd for en grillpande og lad den blive godt varm og læg så fileten på..
 - Steg fileten 1 minut og vend den om på den anden side..
 - Efter et minut vendes den igen modsat at den får et flot grillmønster..
 - Gentag denne proces på alle sider af fileten..
 - Læg den nu i en skål og hæld lidt brunet smør på den..
 - Dæk med staniol og sæt den i en varm ovn på 180 grader i ca 20 minutter..
 - Skær nu rødkålen i meget tynde strimler og steg den i lidt andefedt og tilsæt ribs eller blommesaft. Læg låg på og lad den simre i 15 minutter, kålen skal stadig have bid. Smag til med salt og peber..
 - Læg de pillede kartofler frem..
 - Mos dem groft med en moser..
 - Når sellerien er mør og brunet tages den af blusset..
 - Den moses ligeledes med kartoffelmoseren til groft mos..
 - Nu blandes de to slags mos sammen i gryden og smages til med salt og peber..
 - Kødet tages ud af ovnen..
 - Skyen hældes fra og op i en lille gryde hvor den blandes med yderligere fond og piskefløde, og smages til med lidt saft og evt, lidt kulør og salt og peber..
 - Nu skæres fileten i tyndeskiver..
 - Det hele anrettes på en varm tallerken og pyntes med lidt grønt, fx persille..
 - Velbekomme og god fornøjelse..
 
Stek hvitløk og bønner i en stekepanne med olje. Berliner döner kebab med rødkål, pink kraut, yoghurt og krydret kalvekød. Asiatiske smaker på grillen passer perfekt med salat og ris. Skjær svinefileten i skiver og grill på direkte varme til den er gjennomstekt. Grov kartoffelmos med bacon, æblestykker med timian og grønkålsdrys.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Grillet svinefilet med rødkål og selleri/kartoffelmos"
Post a Comment