How to Cook Tasty Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt kyllingebryst

Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt  kyllingebryst. En hakkebøf stegt på grill er nem og lækker sommermad serveret med smørristede asparges og en ærtemayonnaise. Inviter foråret indenfor med disse lækre hvide asparges, serveret med en let sennepsvinaigrette, appelsinfileter og den cremede Saint Agur Blue Cheese. Salat med kylling, asparges, ærter og kartofler.

Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt  kyllingebryst Skøn opskrift på hvide asparges serveret med nykogte rejer og en lækker mousseline. Prøv denne ret, der er den perfekte sommeret til gæster. Pisk æggeblommerne sammen med citronsaft og salt i en gryde over mellem varme, til det begynder at tykne. You can cook Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt  kyllingebryst using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt  kyllingebryst

  1. You need 12 of store hvide asparges.
  2. It's 4 of skalotteløg.
  3. Prepare 1/4 of dl æbleeddike.
  4. It's 1 spsk of dijonsennep.
  5. Prepare of Ca. 2-3 dl god olivenolie.
  6. You need 2 of tsk rørsukker.
  7. It's of Salt/peber.
  8. It's 1 bundt of kørvel eller bredbladet persille.
  9. Prepare 4 of økologiske eller frilands kyllingebryster med vinge og skind.
  10. You need of Frisk timiankviste og et par fed hvidløg.

Tag gryden fra varmen, og tilsæt smørret lidt efter. Hvide asparges smager fantastisk og i denne enkle og nemme opskrift fra kok Adam Aamann er de helt enkelt serveret med brunet smør og citron. Anret aspargesene på et fad og hæld smør over - juster med citronskal og saft, salt, peber og lidt lagret reven ost - fx parmesan eller en fast fåreost. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges.

Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt  kyllingebryst step by step

  1. Asparges skrælles og dampes i letsaltet vand til møre. Afkøles let..
  2. I en skål piskes sennep og eddike sammen med sukker - salt/peber. Olivenolie tilsættes lidt efter lidt mens der piskes. Smags evt til med lidt af det hele hvis det mangler..
  3. Skarlotteløg hakkes i meget fine tern. Asparges lægges på et fad - drysses med skalotteløg og dressing hældes hen over dem. Pyntes med kørvel eller anden krydderurt..
  4. Kyllingebryster kommes i et fad med timiankviste og letknuste hvidløgsfed - hæld lidt olivenolie hen over samt salt/peber. Sættes i en forvarmet ovn på 185 grader og steges gyldne og sprøde ca.20-30 min..

De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores. Den første opskrift med asparges i denne sæson er en gang kogte hvide asparges med kapersvinaigrette og urter, som gør sig godt til et stykke stegt fisk. A rainbow of power veggies with a yummy homemade dressing. Knæk eller skær den nederste ende af alle aspargesene.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Hvide asparges med vinagrette dressing og stegt kyllingebryst"

Post a Comment