Recipe: Perfect Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise

Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise. Grav kartoflerne op og skrab dem. Gammeldags opskrift på frikadeller med kartofler og opbagt brun sovs - lige som mormor lavede det. Supplér de lækre frikadeller med tilbehør af grøntsager, fx grønne bønner eller gulerødder.

Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise Salat med asparges og bacon smager helt fantastisk og nærmest rimer på forår, sommer og sol. Denne opskrift på salat med asparges og bacon er desuden utrolig nem at lave. ▫Ribeye med forårsgrønt, kartoffelkroket og sauce bordelaise. ▫Bagt torsk m. ørredrogn skalotteløg og smørsauce.. ▫Oksemørbrad m. pommes anna, glaserede gulerødder og kalve glace ▫Hvid chokolade panna cotta med syltet. Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs. You can have Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise using 19 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise

  1. You need 1 of nyretappesteak på 650g.
  2. Prepare 400 g of skalotteløg.
  3. You need 1 kg of nyopgravede kartofler.
  4. You need 150 g of bælgede ærter.
  5. Prepare 4 of salathoveder.
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. You need of Lidt smør til at komme på kødet når det er grillet.
  8. It's of Sauce:.
  9. Prepare 2 of dl bordeauvin eller portvin.
  10. You need of Afbuds fra nyretappen.
  11. It's of Løvstikke.
  12. Prepare 2 of skalotteløg.
  13. You need 2 fed of hvidløg.
  14. It's 1 of gulerod.
  15. Prepare of Lidt timian.
  16. It's 10 g of smør til bruning af afpuds og grøntsager.
  17. It's 1/2 of dl balsamic glaze.
  18. Prepare of Tilbehør:.
  19. You need of Picklet canteloupmelon, se opskrift på min Cookpad.dk.

Ualmindeligt velsmagende kartofler - vores gratin med Castello® White med rød chili, glaserede kartofler, parmaskinke og rosmarin er sprængfyldt med smag og dækket af et lag lækker smeltet ost. Retten er fyldig, sød, salt, krydret, pikant og aromatisk, og den vil med garanti vække begejstring ved. Koteletter og grillet italiensk salat med hvide asparges og nye kartofler passer perfekt til de hyggelige og lune sommeraftener, og det er nemt at lave. Skær asparges og gulerødder i grove stykker på et rent spækbræt.

Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise instructions

  1. Start med at afbudse nyretappen for evt. fedt, sener og tørt kød. Brun afpudset i en gryde med brunet smør sammen med grøntsagerne til det er branket. Tilsæt rødvin eller portvin, skru ned og læg låg på og lad det simre 3/4 time, sigt saucen og smag til med evt. mere balsamic glaze og salt og peber..
  2. Skrab kartoflerne og kog dem 12 minutter i saltet vand, hæld vandet fra og lad dem blive møre, de må stadig gerne have lidt bid! det er jo nye kartofler!.
  3. Pil skalotteløgene og brun dem i smør på en pande så de er gyldne hele vejen rundt, krydr med salt og peber og hæld lidt portvin på, skru ned og læg låg og lad det simre 10 minutter til løgene er bløde og lækre brune..
  4. Krydre nyretappen med salt og peber og varm en grillpande op til den er gloende varm og læg nyretappen på og steg den 3 minutter på den ene side..
  5. Vend den om på den anden side og grill den igen 3 mintutter. Kom lidt smør på..
  6. Vend nu nyretappen en halv omgang rund og grill den 1 minut på hver side så den får et ternet grillmønster. Lad den trække 10 minutter inden den skal skæres ud..
  7. I min have har jeg dejlige hovedsalater som skal på grillen som tilbehør..
  8. Skyl salathovederne og skær dem igennem i 2 halvdele, Pensle dem med lidt olivenolie og salt og peber, og grill dem på hver side, de skal ikke have ret længe..
  9. Skær nyretappen i passende stykker og når de skal skæres i skiver skal de skæres på tværs af fibrene, det er meget vigtigt !.
  10. Anret nu kød, salat og glaserede løg på et fad og server det med kartofler, ærter, picklet melon og bordelaisesaucen til..
  11. Varm saucen op server den til retten..
  12. Sådan så min tallerken ud, og det smagte pragtfuldt, spiser ellers ikke meget oksekød længere..
  13. Velbekomme og god fornøjelse..

Kom det hele i en skål med kartofler, ærter og vinaigrette. Vi er sikre på, at denne smagfulde salat vil. Blomkålsgratin er et både sundt, nemt og mættende måltid. Hviderne piskes stive, og æggeblommerne røres i den afkølede sauce. Salat Rist pinjekernerne og skær tomaterne i tern.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Nyretappesteak med grillet salat, kartofler, ærter, glaserede skalotteløg og sauce bordelaise"

Post a Comment