Recipe: Perfect Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet

Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet. The Noilly Prat Vermouth is made thanks to a traditional craft, from the outdoor ageing process (only applies to Original Dry and Extra Dry) to the unique maceration process known as the dodinage (stirring by La Maison Noilly Prat is nestled in the enchanting port of Marseillan in the South of France. Prøv vores opskrift på stegt grisebryst med dehydrerede og glaserede rødbeder samt demi glace sauce. Frikadeller med asiatisk twist af røget havørred, en god resteret.

Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet Opskrift på klassiske syltede rødbeder - Nemme og hurtige gammeldags syltede rødbeder, der kan bruges til næsten alt. Gode gammeldags syltede rødbeder, ligesom mormor lavede dem. Nem og hurtig opskrift, som bestemt ikke skuffer. You can cook Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet using 24 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet

  1. It's 4 of stk pighvarfilet ialt 320 g.
  2. It's 20 g of smør til stegning.
  3. Prepare of Butterdejspighvar:.
  4. It's 1 of rulle butterdej.
  5. It's 1 of æg.
  6. You need of Tilbehør:.
  7. Prepare 4 of mellemstore kartofler.
  8. You need 20 g of smeltet smør.
  9. Prepare 4-5 of guerandegulerødder eller karotter.
  10. You need of Lidt smør.
  11. It's 4 of små springløg.
  12. It's of Dehydrederede rødbeder, laves evt om morgenen eller dagen før.
  13. Prepare 4 of aflange rødbeder, små.
  14. Prepare of Olie og salt og peber.
  15. Prepare of Vermouthsauce:.
  16. You need 2 of dl fiskefond (fryseren).
  17. Prepare 3 of finthakkede skalotteløg.
  18. You need 20 g of smør.
  19. Prepare 1 of dl noilly Prat vermouth.
  20. You need 1 of dl piskefløde.
  21. Prepare of Salt og peber.
  22. Prepare of Masser af klippet karse.
  23. It's of Pynt:.
  24. You need of Blandet salat, frisse, rød grønkål, rød syre og tallerkensmækkerblade.

Stort udvalg af nye og brugte landbrugsmaskiner til salg i hele Danmark. Spar penge i dag på GulogGratis.dk. Rødbeder kan bruges til meget andet end at sylte. Og smagen af en rødbede høstet i egen have overgår så langt smagen af rødbeder købt i butikken.

Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet instructions

  1. Rul butterdejen ud på bagefolie og form ved ar skære dejen ud ialt 8 butterdejspighvar som pensles med sammenpisket æg og bages til de er gyldne ved varmluft, ca 200 grader, tag ud og afkøl på rist..
  2. Skral gulerødderne og skær dem i kvarte og steg dem i smør med salt og peber, hæld lidt vermouth ved og skru ned, læg låg på og lad dem stege 8 minutter, de skal stadig have bid. Dagen før har du lavet de dehydrerede rødbeder ved at vaske dem grundigt og komme olie, salt og peber på. Giv den 2 timer i et ovnfast fad ved 200 grader til de er helt runkne. Pil skindet af og læg på køl..
  3. Kartoflerne skraldes og skæres i tynde skiver i en lille kokotte med smeltet smør, salt og peber imellem lagene. Bages i ovnen til de er møre og gyldne, ca 30 minutter ved 200 grader varmluft. Ved anretning varmes de op og vendes ud på tallerknen..
  4. Saucen laves ved at klare de finthakkede skalotteløg i smør i 5 minutter, tilsæt fiskefond, noilly Prat vermouth samt piskefløde og lad det koge ind til passende konsistens, smag til med salt og peber og kom til sidst masser af karse i saucen. Gør salaten til garnering klar og varm grøntsager, butterdejspighvarerne og de dehydrerede rødbeder samt kartoflerne op i ovnen og varm forsigtigt saucen. Steg pighvarren i 1 1/2 minut på hver side i rigeligt smør sammen med de små springhvidløg..
  5. Anret det hele på varme tallerkner som vist på billedet! Herlig nytårsret!.

Rødbeder holder længe, hvis de lagres i kasser med tørt sand. De skal ikke røre ved hinanden. Sæt kassen et køligt, frostfrit sted. Tun er ekstra lækkert serveret med sprød agurkesalat og spicy mayo. Den hvide tallerken er privateje, små keramikskåle fra K.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Lynstegt pighvarfilet med noilly prat sauce, dehydrerede rødbeder, stegteguerandegulerødder og andet"

Post a Comment