Recipe: Tasty Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken

Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken. Tusind tak for at du ville se med jeg håber du vil like, kommentere eller subscribe. En skøn dessert chokoladekage: svampet, lækker og med en god kakaosmag. Kagen er uden æg og smør og består af få enkle ingredienser Få opskriften Halløjsa, sikke en lækker chokoladekage du skal høre om i dag.

Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken Han var kommet til at sige, at der ville være kage, og Jeg faldt over en opskrift fra New York Times, som lød som noget for mig. Det var en svampet chokolade kage og opskriften jeg endte med finder i. Se flere idéer til Chokoladekage, Dessert, Kage. You can cook Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken

  1. You need 600 g of mel.
  2. Prepare 5 spsk of kakao.
  3. You need 5 spsk of kanel.
  4. Prepare 3 of tsk natron.
  5. It's 500 g of sukker.
  6. It's 1 liter of kærnemælk.
  7. Prepare 175 g of smeltet smør.
  8. You need of Topping (med æg):.
  9. It's 175 g of flormelis.
  10. You need 100 g of smeltet smør.
  11. It's of Kakao, så det passer dine smagsløg.
  12. You need 1 of bæger pasteuriserede æggeblommer eller 2 friske.

En chokoladeroulade med smørcreme er den nemmeste lækreste roulade. Prøv denne med en blød smørcreme med vanilje. Den bedste chokoladekage er efter min mening en tung, næsten konfektagtig kage med en fyldig chokoladesmag. Hvad er en Lion bar uden chokolade overtrækket?

Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken instructions

  1. Bland mel, kakao, kanel og natron. Kagen her må ikke piskes. Enten skal den røres med en grydeske eller også med k-spaden i røremaskine. Men den må ikke overrøres, for så mister den pusten.
  2. Tilsæt sukker.
  3. Rør kærnemælken i og tilsæt til sidst smørret.
  4. Bages i en bradepande ved 200 grader i 35-45 min og afkøl den.
  5. Smelt smørret til toppingen, bland den med flormelis og kakao. Til sidst æggeblommerne. - Skal smøres på kagen umiddelbart efter, da toppingen hurtigt sætter sig, efterhånden som smørret køles af.
  6. Pynt evt med kokos, sprinkles eller frysetørrede hindbær.

Hvad er en chokoladekage uden choko? Like & støt op omkring bevarelsen af chokoladen! Og så passer banan og chokolade jo perfekt sammen. Det nemmeste er, at du blot tilsætter to meget modne bananer til denne opskrift her. Bradepandekagen laves uden æg, men bliver stadig luftig og høj.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Den nemmeste chokoladekage overhovedet (uden æg)... - Rimmers Køkken"

Post a Comment