Recipe: Appetizing Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin
Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin. Det her er en af de lækreste salater jeg har fået meget længe. Den er snasket, fyldig, sprød og frisk på en gang. Jeg har bagt nogle gulerødder i ovnen i den skønneste marokkanske dressing, og vendt det rundt med frisk grønkål.
Forside » Opskrifter » Tilbehør » Salat » Rødkålssalat med appelsin og granatæble. Bland en dressing af honning, balsamico, olivenolie og salt & peber. Pisk det godt sammen og hæld. You can have Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin
- You need 175 g of savojkål.
- It's 175 g of rosenkål.
- Prepare 125 g of grønkål.
- Prepare 3 of stk. Appelsiner.
- Prepare 600 g of gulerødder.
- You need 100 g of hasselnødder.
- You need 10 g of rapsolie.
- You need 1/2 of bdt frisk timian timian.
- Prepare of Dressing.
- You need 30 g of dijonsennep.
- It's 35 g of akaciehonning.
- Prepare 30 g of eddike.
- It's 30 g of rapsolie.
- It's 4,5 g of salt.
Lækker vintersalat med grønkål, æble, parmesan og ovnbagte gulerødder i flere farver. Frisk rødkålssalat med appelsin og mandler. Brug den som et friskt alternativ eller supplement til den klassiske julerødkål, eller blot som en lækker sprød salat som Skær skrællen af og skær frugtkødet fri mellem hinderne. Bland honning og olie sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin step by step
- Gulerødder skyldes godt, enderne skæres af og de skæres i stave..
- Gulerodstave vendes i olie og timian – efter bagning fjernes stilkene fra timian..
- Gulerødder og hasselnødder bages i ovnen ved 160 grader i 10 minutter..
- Hasselnødder gnides i et viskestykke, så de løse skaller kommer af..
- Savojkål, rosenkål og grønkål skyldes godt og stokkene skæres fra..
- Kom savojkål, rosenkål og grønkål i en blender. Blendes til det er fint, men ikke smuld. Det kan også hakkes i hånden.
- Bland Savojkål, rosenkål, grønkål og gulerødder i en skål.
- Appelsinskal skæres af og appelsinerne fileteres. Kom fileterne i salaten og pres saften ud over, af det resterende appelsin.
- Dijonsennep, honning, eddike, olie og salt røres sammen og kommes i salaten..
- Nødder hakkes groft.
- Salat blandes forsigtigt og lægges på et fad og drysses med hakkede nødder lige inden servering..
Fordel salaten på et fad og Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt. Flæskestegssandwich med rødkåls-æbleslaw og blå Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker, forbrug og mad fra. Salaten her er lavet med bagte rødbeder, men den kan også sagtens laves med bagte gulerødder istedet. Skift da blot rødbeder ud med gulerødder, men brug samme dressing. Ved udarbejdelsen af salat, hvis alle proportioner, smagen af eddike og olie er ikke mærkes.
0 Response to "Recipe: Appetizing Salat af kål, med bagte gulerødder og appelsin"
Post a Comment