How to Cook Delicious Ristede Karl Johan svampe
Ristede Karl Johan svampe.
You can cook Ristede Karl Johan svampe using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Ristede Karl Johan svampe
- You need of Karl Johan svampe.
- Prepare 1 of god klat smør.
- You need 1 of skalotteløg.
- You need 1 fed of hvidløg - kan udelades.
- Prepare 3-4 spsk of fløde - gerne en rest flødeskum.
- Prepare of Citron.
- You need of Evt lidt sherry.
- It's of Bredbladdet persille.
- It's of Salt og peber.
Ristede Karl Johan svampe instructions
- Hvis du har været i skoven efter dine svampe så nyd synet af de svampe du har med hjem!.
- Rengør så svampene de skal helst ikke have vand - så brug en børste og kniv..
- Skær så svampene i grove stykker. Skær skalotteløg i små tern og skær hvidløg i helt tynde skiver..
- Varm så en pande op - jeg bruger støbejern og steger på grillen. Når panden er godt varm så kommes svampe på - rør rundt og lad dem ‘smide’ vandet - tilsæt så en god klart smør - skalotteløg og hvidløg samt salt og peber..
- Vend svampene godt i nogle min så de bliver lidt ristet - tilsæt så lidt citronsaft og lidt sherry kan tilsættes men er ikke nødvendigt - vend rundt og tilsæt fløde..
- Kog igennem - tilsæt lidt citronskal og grofthakket persille - smag til..
- Server med ristet rugbrød eller andet godt brød..
0 Response to "How to Cook Delicious Ristede Karl Johan svampe"
Post a Comment