How to Prepare Yummy Crostinis med kyllingelevermousse
Crostinis med kyllingelevermousse. Jordskokke panna cotta med rogn (stenbider, lakserogn eller kaviar) og anden luksus - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Crostinis med kyllingelevermousse Opskrift af Ulla Schou. Crostini di fegatini di pollo - crostini med kyllingelever.
Hemgjorda crostini med kycklinglevermousse och marinerade aprikoser. Av: Caroline Dafgård Foto: Christina Sundien. Crostinis med gåslever eller anklever, fikonmarmelad och färska fikon. You can have Crostinis med kyllingelevermousse using 18 ingredients and 14 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Crostinis med kyllingelevermousse
- It's 100 g of kyllingelever.
- Prepare 75 g of kyllingeflommefedt fra en hel økologisk kylling.
- Prepare 1 of æggeblomme.
- Prepare 1/3 of dl piskefløde.
- Prepare of Salt, peber, allehånde og knust koriander efter smag.
- You need of Kvist rosmarin.
- You need of Kvist citrontimian.
- It's of Lidt løvstikke.
- You need 1 spsk of rørsukker smeltet til karamel.
- It's 1/2 of dl cocnac.
- Prepare 1/2 of opblødte husblas.
- You need of Til crostinier:.
- Prepare of Godt surdejsbrød.
- It's of Lidt smør til ristning.
- You need of Tilbehør:.
- Prepare of Lidt ærteskud.
- Prepare of Lidt karse.
- Prepare of Lidt syltede drueagurker skåret i skiver.
Ett tilltugg eller aptitretare som är enkelt att laga men är lyxigt och blir mycket gott med ett glas Gewurtztraminer, Pinot Gris, vin med. Paté: Kyllingelevermousse med valnødder, rosmarin, citron og hvidløg. printer Print. Crostinis med anklever är en lyxig, men enkel rätt att förbereda. Tag leverne op og kog panden af med portvin.
Crostinis med kyllingelevermousse step by step
- Kom krydderier på kyllingeleveren..
- Kom kyllingeflommefedet i en gryde Rosmarin, citrontimian og løvstikke og lad det smelte meget langsomt ved svag varme..
- Når det er smelte så meget det kan, er der lidt kyllingegefedtegrever tilbage, lad dem blive helt sprøde og skært dem i strimler til senere brug. Dryp dem af på bagepapir..
- Steg nu de krydrede kyllingelevere på begge sider ved svag varme, ca 3 -4 minutter ialt og tag dem af panden..
- Kom nu piskefløden på panden og kog op til det tykner lidt sammen med cognacen. Kom leverne i en skål sammen med blandingen af piskefløde og cognac og blende det med en stavblender..
- Kom derefter massen i en hakler og tilsæt en æggeblomme og hakl det til en fin masse..
- Så skulle det gerne se sådan ud..
- Hæld massen op i en skål og tilsæt det halve blad udblødte og smeltede husblas til massen..
- Fjerne skralden fra pistaciekernerne, når de er let ristede..
- Hæld nu massen op i 2 ramakiner eller i en postegform og fordel pistacienødderne i massen i formene og sæt på køl til massen er helt stiv, gerne til næste dag, dækket med film..
- Inden du skal servere crostinierne rister du surdejsbrødet i brunet smør på begge sider..
- Så er de klar til at blive skåret i 3 stykker og klar til at blive smurt med kyllingelevermousse..
- Server 3 små crostinier pr. person som forret, pyntet med syltet drueagurker, ærteskud og karse..
- God fornøjelse og velbekomme..
Spis den til frokost med groft brød og cornichoner. Crostini med rucolapesto är ett litet gott tilltugg. Rucola i peston gör den lite pepprig och god. Goda och knapriga crostinis med philadelphiaost och salami. Pensla baguettskivorna med smör och oljeblandningen på bägge sidorna, lägg sedan skivorna på en bakplåtspappersförsedd plåt och sätt in..
0 Response to "How to Prepare Yummy Crostinis med kyllingelevermousse"
Post a Comment