Recipe: Yummy Bagte tomater
Bagte tomater. Bagte tomater er lækkert tilbehør til rigtig mange retter. Både fordi de selvfølgelig smager godt - de Herunder får du en opskrift på små tomater bagt i en times tid og en opskrift på store tomater bagt. De bagte tomater er fine at se på, og så har de en fantastisk smag.
For at gøre dette skal du. Erik Oestergaard HomePage - Opskrifter - Danish - Bagte tomater. Bagte tomater kan jo egentlig bruges i og på alt muligt forskelligt. You can cook Bagte tomater using 7 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Bagte tomater
- Prepare 500 g of cherrytomater.
- You need 1 of hvidløg.
- Prepare 3-4 spsk of olivenolie.
- Prepare 1 of tsk salt.
- It's 1 of tsk sukker.
- You need 1 of tsk tørret rosmarin.
- It's of Peber.
Ofte bruger jeg dem i salater, eller i forbindelse med brunch, hvor de er virkelig lækre sammen med røræg. Disse æg er super nemme at lave. Kom kikærter, squash, tomater, soltørrede tomater og feta på panden. Lad det stege lidt, til grøntsagerne får en smule farve.
Bagte tomater step by step
- Vask og tør cherrytomaterne. Kom tomater i et indfast fad med hele fed hvidløg, hæld olien over og drys med salt, sukker, rosmarin og peber.
- Bag tomaterne 40 minutter 180 grader. Spis med det samme til en lækker bøf eller grillet kylling.
Smag til med krydderier og bland fyldet med den friske grønkål. Ved bagning får tomaternes sødme rigtigt lov at folde sig ud og de får en dejlig, intens smag. Et drys af friske krydderurter er smukt og grønt. Bagte tomater i ovnen bliver særligt søde og lækre - ja det er som om sommersødmen trænger frem i tomaterne, når de bages ved den høje ovn temperatur. Faktisk kan du opleve, at selv de vinterblege.
0 Response to "Recipe: Yummy Bagte tomater"
Post a Comment