Recipe: Appetizing Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken
Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken. Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad. Dette er opskriften på en vegansk, luftig chokolademousse, der fuldt ud kan erstatte en klassisk chokolademousse. De andre og mest udbredte udgaver af vegansk chokolademousse er enten lavet på avokado eller med Den luftighed har man måttet kigge langt efter i det veganske køkken.
Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Fordelen ved en masse hjemmetid er tid til bageforsøg. - Den her tærte kan godt anbefales, er man som jeg total fan af citron. Закрыть. Drej vores nye Mocha Chia Jetpack ind i en lækker chokolademousse med denne JetPack Hack Vegan Chokolade Mousse BlendJet Opskrift! You can have Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken
- Prepare of mørk chokolade (mine smagsløg siger under 70% her).
- You need of dl aquafoba (vandet fra kikærter).
- Prepare of sukker.
- It's of tsk vanillesukker.
- You need of Evt soja-flødeskum og knas til pynt.
Timm Vladimirs Køkken er Danmarks største madskole. Vi har kursuskøkkener i Valby og i Aarhus, og tilbyder madkurser for virksomheder og private. Derudover har vi eget bryghus og en specialiseret eventafdeling, som rykker ud og laver specialopgaver og madkurser ude hos kunderne. This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.
Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken step by step
- Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.
- Lidt veganer-magi. Vandet ved kikærter (ja, du har læst rigtigt) har en helt særlig egenskab. Det kan piskes stift som æggehvider og kan langt hen ad vejen bruges på samme måde. Væsken hedder AQUAFABA, som betyder bønnevand, og faktisk har vandet fra alle typer bønner samme egenskab. Prøv det næste gang - bare for sjov - når du står og hælder vandet fra en dåse kikærter. Aquafoba er i øvrigt næsten smagsneutral.
- Pisk din aquafaba HELT stift. Skummet skal være så stabilt, at det trækker små toppe, når piskeriset løftes. Det kan godt tage et stykketid, op til 15 min alt efter om du bruger røremaskine eller elmixer. Tilsæt sukkeret, når skummet er næsten færdigt og pisk igen.
- Rør chokoladen op med 1/3 af aquafaba-skummet sammen med vanillesukkeret til massen er fin og ensartet. Vend bagefter resten af skummet i chokoladeblandingen.
- Fordel chokolademoussen i små glas og sæt dem på køl 2-3 timer eller gerne til dagen efter. Pynt evt med soja-flødeskum, bær, nødder eller andet.
Kære Helle Du er så skøn og så dejlig en humørspreder :-) Det er oplagt at støtte Helle Rimmers rullende konditori, så vi kan opleve dig og nyde dine dejlige kager rundt om i byen. Chokolademousse er en nem og lækker dessert dine gæster og familie vil elske. Fantastisk at servere efter en god middag til en kop kaffe eller the. Få opskriften på vegansk chokolademousse her. Hak og smelt chokoladen over vandbad.
0 Response to "Recipe: Appetizing Vegansk chokolademousse - Rimmers Køkken"
Post a Comment