Recipe: Delicious Koldskål med havtorn
Koldskål med havtorn. Hybenroser drysses over koldskålen og du har en smuk og velsmagende sommerservering. Tag med på urtevandring og lær hvor nemt det er at. Pisk æggeblommen i kærnemælken og tilsæt kardemomme, honning, havtorn og citronskal- uhmmmmmmmm.
Nyd dem en varm sommerdag eller resten af året, når du længes efter lidt solskin og sand mellem tæerne. Lav din helt egen hjemmelavet snaps med vidunderbærret havtorn. Havtorn er nemlig en fremragende smagsgiver og er med sin syrlige og friske smag helt perfekt til snapsen henover julen. You can cook Koldskål med havtorn using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Koldskål med havtorn
- Prepare 1/2 of l kærnemælk - gammeldags den fra Arla Essenes er fantastisk.
- Prepare 2 of dl ymer - Jeg brugte fra Arla Essenes.
- Prepare 2 of økologiske æggeblommer.
- Prepare 1-2 spsk of sukker.
- Prepare 3-4 spsk of havtorn sirup.
- Prepare of Evt. Lidt tørret havtorn til pynt.
Gammeldags koldskål med tykmælk - En opskrift fra Alletiders Kogebog, mere end Herefter tilsættes kærnemælken og tykmælk røres forsigtigt i. Serveres kold med kammerjunkere eller tvebakker. Flot sommerlagkage med sød smag af jordbær og dejlig koldskål. (©DR). Kornene skrabes af vaniljestangen og blandes med lidt af flormelis.
Koldskål med havtorn step by step
- Pisk æggeblommer luftige med sukker. Du kan justere sukkermægden alt efter hvor sød du ønsker din koldskål. Husk der sukker i sirupen..
- Pisk ymer og kærnemælk i blandingen, smag til med havtorn sirup. Sæt I køleskab nogle timer..
- Anret og pynt evt med tørret havtorn og sirup.
Flødes piskes stiv med flormelis og vaniljeflormelis. Bærret indeholder endog lige så mange Havtorn bidrager med: Inflammationshæmmende egenskaber. Nyt sommerhit med Kawamura, Anders "Steggerbomben", Klumben, Djämes Braun, Mette Lax, Shaka Loveless, Pato og Pilfinger. Er du også nede med koldskål? Buttermilk koldskål (Danish: Kærnemælkskoldskål, often simply koldskål - literally cold bowl) is a sweet cold dairy beverage or dessert eaten in Denmark.
0 Response to "Recipe: Delicious Koldskål med havtorn"
Post a Comment