How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style
Varmrøget laks, Steven Raichlen style.
You can cook Varmrøget laks, Steven Raichlen style using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Varmrøget laks, Steven Raichlen style
- You need 350-400 g of Varmrøget laks.
- You need 2 of Skiver brød, jeg brugte valnøddebrød.
- You need 2-4 spsk of cremefraiche.
- You need 4 spsk of syltet rødløg, der ligger en opskrift her på Cookpad.
- Prepare of Frisk dild.
- Prepare 1 of Citronbåd.
Varmrøget laks, Steven Raichlen style step by step
- Del laksen i passende stykker.
- Grill eller rist brødet så det får lidt farve.
- Start med at komme et passende lag cremefraiche på brødet..
- Fordel derefter syltet rødløg ovenpå cremefraichen.
- Så skal laksen på..
- Pynt med frisk dild og slut af med at presse lidt frisk citronsaft ud over..
- Velbekomme..
0 Response to "How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style"
Post a Comment