Easiest Way to Make Perfect Kardemommesnurrer
Kardemommesnurrer. Jeg har en dejlig svensk kollega, som i denne uge fortalte mig om Juno the Bakery og deres kardemommesnurrer. Kardemommesnurrer med kagecreme er lige præcis hvad der er blevet bagt i mit køkken i dag. Bløde og snaskede kardemommesnurrer bagt med kagecreme i midten.
Vi bliver jævnligt spurgt, om vi selv bager vores kardemommesnurrer. Svaret er selvfølgelig ja - Stinus vores bager, bager hver morgen vidunderlige kardemommesnurrer, croissanter, brød og rugbrød. Kardemommesnuerrer passer til de fleste anledninger, også en helt vanlig ettermiddag. "Kardemommesnurrer" er samme type boller som "Kanelboller", men hvor kanelen er byttet ut med kardemomme. You can have Kardemommesnurrer using 16 ingredients and 19 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Kardemommesnurrer
- Prepare 2 of dl mælk.
- It's 25 g of gær.
- You need 50 g of sukker.
- You need 1 of æg.
- It's 500 g of hvedemel.
- It's 12 g of kardemomme (9g skal i dejen og 3g skal drysses over til sidst).
- Prepare 4 g of salt.
- It's 75 g of smør.
- It's 1 of æg til pensling.
- Prepare 80 g of blødt smør.
- It's 100 g of rørsukker.
- Prepare 30 g of brun farin.
- You need 75 g of kogende vand.
- You need 50 g of sukker.
- It's 50 g of rørsukker.
- Prepare 3 g of stødt kardemomme.
Disse kardemommesnurrer er virkelig lækre og har en helt fantastisk og intens smag af kardemomme. Arme Riddere Slik Brød Morgenmad Mad. Kardemommesnurrer eller boller med krydder i svingene - kjært barn har mange navn. Kardemommeboller smaker alltid godt og egner seg også veldig godt til å fryse ned.
Kardemommesnurrer instructions
- Kom mælk, gær og 50g sukker i en skål og rør det sammen..
- Kom ægget i blandingen og rør det ud..
- Tilsæt mel, 9g kardemomme, salt og ælt dejen til den er glat og skinnende og ikke hænger ved bordet..
- Kom film og et viskestykke over, mens dejen hæver i 1 time ved stuetemperatur..
- Rør imens 100g sukker, 30g brun farin og blødt smør sammen..
- Kom dejen ud på et let meldrysset bord og rul dejen ud til et rektangel på 30x50cm..
- Smør remoncen over der hele..
- Fold en 1/3 af dejen ind mod midten..
- Fold den anden 1/3 ind over dejen, så du nu har tre lag dej..
- Rul dejen ud til et rektangel på ca 20x40cm..
- Skær dejen i strimler på ca 1-1,5cm..
- Sno alle strimlerne til en snurrer. Dette gøres ved at vikle strimlen rundt om to fingre og sætte enden nederst i bunden når du sætter den på bagepladen..
- Kom snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir og dæk dem med film og et viskestykke. Lad sem hæve i 45 minutter ved stuetemperatur..
- Pensl herefter snurrerne med et sammenpisket æg..
- Bag snurrerne ved 200 grader varmluft i 8-10minutter..
- Kog sukkerlagen sammen, mens snurrene bager. Kom 50g sukker og vand i en gryde og kog det op..
- Sluk for blusset og pensl herefter de færdigbagte snurrer med sukkerlage lige når de tages ud af ovnen og drys med kardemommesukker..
- Lad dem afkøle på en rist..
- Velbekomme!🤩😋.
Hustrige høstdager er som skapt for kos og innehygge, og finnes det noe mer fristende å fylle luften med enn lukten av gjærbakst? En duft som går hånd i hånd med duften av kardemomme. I denne video deler jeg opskriften på kardemommesnurrer. Jeg viser, hvordan man snurrer kardemommesnurrer eller. Inden for det seneste år er flere mindre "luksusbagerier" skudt op i København.
0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Kardemommesnurrer"
Post a Comment