Recipe: Appetizing Krydderkage
Krydderkage. Hos os er krydderkage ved at udkonkurrere pandekagerne, men kun lige ved, for de to ting kan jo overhovedet slet ikke sammenlignes. Men førhen når der kom gæster på afslappet søndagsvisit, var det tit nylavede pandekager, der blev serveret til kaffen og teen. Krydderkage kan fint spises og nydes uden glasur, men den er også dejlig med lidt hvid glasur og et drys kakaonibs (eller grofthakket chokolade) og grønne pistaciekerner.
Krydderkage med en masse krydderier og sødme er en fantastisk kage til kaffebordet. Den kan spises året rundt, trods de lidt julede krydderier, som er tilført kagedejen. Denne krydderkage vækker simpelthen de bedste barndomsminder hos mig. You can have Krydderkage using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Krydderkage
- Prepare 75 g of brun farin.
- It's 100 g of sukker.
- Prepare 175 g of blødt smør.
- It's 2 of æg.
- It's 2,5 of dl mælk.
- It's 250 g of mel - jeg brugte dalarhvede fra aurion.
- It's 1 of tsk natron.
- You need 1 of tsk støt ingefær.
- Prepare 1 of tsk allehånde.
- You need 2 of tsk kanel.
- It's 1 of tsk nellike.
- Prepare 2 of tsk kardemomme.
- It's of Ca 2 dl rosiner - jeg havde lidt grønne, lidt sultan og alm.
Jeg har ikke været ret gammel. Krydderkage giver associationer til engelske traditioner og teselskaber, hvor krydderkagen igennem årtier har været yderst populær - og det med rette, for krydderkagen er en saftig og ganske simpel kage med mange, spændende smagsnuancer. Den bedste kanelkage er hvad du får opskriften på her. Kanelkage er en af vores absolut yndlings bradepandekager uden æg, da den simpelthen bare er så lækker, svampet og nem at lave.
Krydderkage instructions
- Rør de to slags sukker og smør godt - så det er lidt luftigt - tilsæt æg - 1 af gangen og rør/pisk godt.
- Tilsæt alle de tørre ingredienser - sigt dem i dejen - rør og tilsæt mælk rør igennem og vend rosiner i.
- Kom I smurt form - jeg valgte at bage et hjerte - men en springform eller brødform kan også bruges..
- Bag I ca 50-60 min ved 175 grader - mærk evt ved hjælp af strikke pind om kagen er bagt.
- Afkøl.
Den er lavet med kærnemælk, hvilket gør, at det er en af de kager, som faktisk kun bliver bedre dagen efter. Krydderkage spækket med krydderier er en skøn klassisk skærekage til efterår og jul. Få opskrift på den bedste krydderkage. Skøn og saftig krydderkage uden sukker. Med sit indhold af fuldkorn, rapsolie, valnødder og ingefær kan krydderkagen faktisk kalde sig antiinflammatorisk.
0 Response to "Recipe: Appetizing Krydderkage"
Post a Comment