How to Make Yummy Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat

Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat. Lars Erik Vesterdal og Robert Mære har inntatt utstillingskjøkkenet hos JKE Design, Levanger. På menyen står kalkunbryst med sennepssjy og waldorfsalat. Brunede kartofler eller brune kartofler er en uundværlig del af den klassiske danske julemiddag.

Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat Køl dem ned - de kan med fordel laves dagen inden. Waldorfsalat til kød Den klassiske waldorfsalat passer godt til både and, vildtretter, kødretter eller farseret fjerkræ. Waldorfsalat giver et godt modspil til fed mad med sit både friske og syrlige modspil. You can have Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat using 15 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat

  1. It's 2 of fasanbryster.
  2. Prepare 4 of fasanoverlår uden ben.
  3. It's 14 of skiver bacon.
  4. You need of Sauce:.
  5. Prepare 2 of dl kyllinge eller fasanfond.
  6. You need 1/2 of dl piskefløde.
  7. You need 1 spsk of ribsgele.
  8. Prepare 1/2 of dl rødvin.
  9. You need of Saft fra 1 appelsin.
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. You need of Lidt kulør.
  12. It's 1 kg of små kartofler.
  13. Prepare 20 g of smør.
  14. Prepare 1 of dl sukker.
  15. It's 1 spsk of piskefløde.

Men den kan også sagtens gå an med f.eks. langtidsstegte kyllingelår og ovnstegte kartofler. Waldorfsalat er klassisk tilbehør og smaker kjempegodt sammen med magert kjøtt som kalkun, kylling og svin. Waldorfsalat er spesielt populær til Stivpisk kremfløte og bland den med majones. Vend inn de kuttede ingrediensene og valnøtter.

Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat instructions

  1. Udben overlårene fra fasanerne og barder bryst og overlår med bacon, sæt stegenåle i. Kog de små kartofler, pil dem og brun dem i karamellen af smør, sukker og fløde. Steg nu fasanstykkerne i 8 minutter på panden, læg dem i ovnfast fad. Lav saucen ved at koge panden af med de nævnte ingredienser og kog ind til passende konsistens og smag til. Kom lidt sauce over fasanstykkerne inden de sættes i ovnen ved 100 grader i 10 minutter..
  2. Waldorfsalaten havde jeg lavet om formiddagen, se opskriften på min Cookpad. Skær fasanstykkerne i skiver på 1 cm tykkelse og anret med brunkartofler, sauce og waldorfsalat..

Smak til med sitron og ananassaft. Ha salaten i en skål og. Opskrift: Kartofler og pastinak skrælles og koges. husk at komme salt i vandet. Løg og bacon skæres i fine tern og sauteres på en pande. når løg er begyndt at blive gennemsigtige, skrues der lidt op for panden, fasanen krydres med salt og peber og. med flødesovs. Vagtlerne brunes i smør i gryde og lidt vand hældes ved, når de er brunet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Fasanbryst med brunkartofler og waldorfsalat"

Post a Comment