Recipe: Yummy Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme

Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme.

Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme You can have Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme

  1. Prepare 1 of stk kalvefilet a 150g.
  2. You need 2 of skiver skinke.
  3. Prepare 2 of skiver vesterhavsost.
  4. Prepare 1 of æg.
  5. It's of Pankorasp til panering.
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. You need 20 g of smør til stegning.
  8. You need 2 spsk of olivenolie.
  9. Prepare of Tilbehør:.
  10. Prepare of Nye danske kartoflesalt.
  11. Prepare 200 g of brune champignon.
  12. Prepare 20 g of smør til stegning.
  13. You need 1 of dl piskefløde.
  14. Prepare 2 spsk of cremefraiche 38%.
  15. You need of Lidt aspargs.
  16. You need 1 Skive of citron.
  17. Prepare of Persille til pynt.

Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme instructions

  1. Puds sener og fedt af kalvefileten og kom salt og peber på den. Læg osten ovenpå og derefter skinken. Drys med lidt mel og kom derefter sammenpisket æg på begge sider og dyb schnitzelen i pankoraspen på begge sider, tryk det godt fast..
  2. Kog kartoflerne i 12 minutter og hæld vandet fra. Damp asparges i 2 minutter i lidt vand med salt og sukker. Brun champignons i 5 minutter og tilsæt fløde og cremefraiche, salt og peber og kog lidt ind til cremet konsistens. Hold det hele varmt mens schnitzelen steges..
  3. Brun nu schnitzelen i smørret på panden, 6 minutter på hver side til den er gylden, mør og sprød. Lad den trække lidt..
  4. Server den på en opvarmet tallerken med tilbehøret til. Hvis man vil kan man også komme ansjos, kapers og skrabet peberrod på som til en Wienerschnitzel. Jeg stegte kun 1 schnitzel til deling da vi ikke spiser så meget kød..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Cordon bleu med vilde asparges, nye danske kartofler og champignon a la creme"

Post a Comment