How to Make Appetizing Chokoladekage

Chokoladekage. Eller spiser du kun Chokoladekage hele julen? Chokoladekage i bradepande er en simpel, men også utrolig lækker kageopskrift. Chokoladekage er et hit ved alle festlige lejligheder eller du blot vil have lidt sødt til kaffen.

Chokoladekage Experiment with DeviantArt's own digital drawing tools. From chokolade ("chocolate") +‎ kage ("cake"). IPA(key): /sjokolaːdəkaːɡə/, [ɕoɡ̊oˈlæːðəˌkʰæːjə]. chokoladekage c (singular definite chokoladekagen, plural indefinite chokoladekager). chocolate cake. chokoladekage on the Danish Wikipedia. You can cook Chokoladekage using 6 ingredients and 18 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chokoladekage

  1. Prepare 200 g of smør.
  2. You need 200 g of mørk chokolade gerne Valrohna.
  3. You need 250 g of rørsukker.
  4. It's 5 of æg.
  5. You need 1/2 of dl mandelmel.
  6. It's Hakket of calamondin eller appelsin.

Discover. Просмотр. Просмотр. Просмотр. Киберспорт. Киберспорт. Киберспорт. Музыка. Музыка. Музыка. Больше. Поиск. Marcipan i kagen og glasur med kokos og chokolade! En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel. Kagen serveres ofte ved sammenkomster såsom fødselsdage og bryllupper.

Chokoladekage instructions

  1. Læg alle ingredienser frem.
  2. Smelt langsomt smørret i en gryde. Tag den af blusset når smøret er helt smeltet..
  3. Tilsæt den hakkede chokolade..
  4. Lade det køle lidt af..
  5. Rør blandingen helt glat..
  6. Tilsæt rørsukkeret og rør det godt ud i blandingen..
  7. Slå æggene ud i en skæl og pisk dem sammen med en gaffel..
  8. Kom calamondin eller appelsin i en hakler og findel det. Eller hak det godt med en kniv..
  9. Tilsæt calamondin eller appelsin til chokoladeblandingen og rør det godt rundt. Lad det køle lidt af nu..
  10. Tilsæt nu æggeblandingen og rør det godt ind i chokoladeblandingen..
  11. Tilsæt nu mandelmelet og rør blandingen glat..
  12. Så ser den sådan ud..
  13. Tænd ovnen på varmluft 180 grader eller almindelig varme 200 grader. For en springform på 22cm med bagepapir..
  14. Hælde dejen op i formen og glat ud..
  15. Sæt formen i den varme ovn og bag den ca 25 minutter. Den skal føles lidt ubagt når man stikker en nål i midten. Hvis den føles for ubagt så giv den 5 minutter mere. Tag den ud af ovnen og lade den køle af i formen..
  16. Kagen skal bages dagen før den skal spises så den har tid til at sætte sig ordenligt inden den skal spises..
  17. Server et stykke af kagen med 2 slags is og lidt frugtcoulis. Jeg sigtede lidt flormelis over kagestykkerne og kom en kugle lakridsis og en kugle rabarberis på hver side samt lidt hindbærcoulis..
  18. Velbekomme og god fornøjelse..

From the Duolingo Danish Dictionary: See the translation of chokoladekage with audio pronunciation, conjugations, and related words. Ask anything you want to learn about Laura Markman by getting answers on ASKfm. Chokoladekage - Syndig, svampet og lækker. Der findes mange måder at lave chokoladekage på, men i mit univers er det altså ikke helt godkendt blot at lave den på kakaopulver - i så fald må det. En chokoladekage dine venner og familie vil elske.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Chokoladekage"

Post a Comment