Recipe: Tasty Æggekage m kylling

Æggekage m kylling. Æggekage er en af de mest klassiske opskrifter, og den er samtidig meget nem at lave til både frokost og som hovedret til aftensmad. Udover den bedste opskrift på æggekagen, får du her også kokkens vejledning til at lave den helt perfekt, plus svarene på de oftest stillede spørgsmål omkring tilberedningen af æggekagen. Æggekage Pisk æg, mælk, kartoffelmel og klippet purløg - gem lidt til pynt- godt sammen, og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande med slip let-belægning, som tåler at komme i ovnen, og hæld æggemassen herpå.

Æggekage m kylling Resterne af kyllingen blev brugt som topping på en æggekagen af fars høns serveret med friske tomater og en sommer-spidskålssalat Opskrift på æggekage i ovn, der er verdens bedste æggekage. Æggekagen bages godt af, og pyntes med bacon, tomater og purløg. Hovedretter. Æggekage med kartofler, kylling og bacon. Ovnbagt æggekage eller bundløs tærte er et stensikkert hit på fastedage. Æggene garantere protein som mætter godt. You can have Æggekage m kylling using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æggekage m kylling

  1. You need 5-6 of medium æg.
  2. You need 3 of store tomater.
  3. It's 0,5 of dl mælk.
  4. It's 1 pakke of færdigstegt kylling (evt krydret).
  5. Prepare 1 of Porre.
  6. You need of Rugbrød.
  7. It's of Olie til stegning.

Jeg måtte i grøntsagsskuffen og fryseren efter grønt. Altid et hit her med æggekage i alle varianter,,, nu er jeg desværre blevet alene så den blev lidt xstra super sjov at lave med en rest af evt kylling fra dagen før. Jeg orker/har ikke lyst til 'stegemad' dagligt og spiser kød max et par gange om ugen. Nogle gange er det den klassiske danske æggekage og andre gange får den lidt et twist ala noget fritata, hvor man lige redder nogle rester fra køleskabet.

Æggekage m kylling instructions

  1. Slå æggene ud i en skål og rør dem ud til en ensartet masse med en gaffel..
  2. Skær kylling i mundrette stykker.
  3. Skær porre og tomat i ringe.
  4. Hæld en lille smule olie på panden.
  5. Put kyllingen på panden sammen med porre og hæld hurtigt æggemassen over.
  6. Lad det stå i et par minutter.
  7. Lig tomater på æggekagen inden den når at stivne helt og lad den bage færdig.
  8. Server evt med rugbrød.

Det kunne være ala den her. Det er måske ikke stor gastronomi, men til gengæld virker det bare med sådan en æggekage. Fyldt kyllingebryst m. hvidløgsost & bacon er en af mine favoritter, når vi snakker kylling. Det er nemt at lave, smager hulens godt og tager ingen tid at forberede samt at lave i ovnen. Familien og gæster er helt vilde, når det bliver serveret, og det er også en af de retter jeg tit laver, når jeg er alene om aftenen med børnene.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Æggekage m kylling"

Post a Comment