Easiest Way to Prepare Delicious Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin

Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin. Skønne fastelavnsboller med vaniljecreme eller flødeskum lavet på vandbakkelser. Fyld dem med lige hvad du vil, det er kun fantasien der sætter grænser! Fastelavnsboller - vandbakkelser - med vaniljecreme eller flødeskum.

Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin Choux au craquelin eller bare vandbakkelser med kiks er et godt bud på en helt fantastisk fastelavnsbolle, hvis du spørger mig. Dem her har jeg lavet i samarbejde med Nip. Der er ingen tvivl om, at vi begge elsker at kreere søde sager i køkkenet. You can cook Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin

  1. Prepare 2 of dl vand.
  2. You need 160 g of smør.
  3. Prepare 140 g of mel - hvedemel.
  4. It's 4 of store æg eller 5 mindre.
  5. You need of Craquelin.
  6. It's 100 g of smør.
  7. You need 100 g of farin.
  8. You need 90 g of mel.

Byd velkommen til min 'all time' favoritfastelavnsbolle: choux au craquelin. Den lille, knasende, krakelerede vandbakkelse er fyldt op med fantastisk fløjlsblød chokoladecremeux og fuldendt med en lille, skarp marcipancirkel. Luftige og lækre fastelavnsboller på vandbakkelsesdej med fyld af hindbærcreme og hindbærmarmelade. Ifølge den nu afdøde madhistoriker Bi Skaarup hænger fastelavnsbollen sammen med den lange faste før påske, der begyndte askeonsdag.

Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin instructions

  1. Bland smør, farin og mel i foodprocessor. Dejen skal lige samle sig - kom i film og læg på køl - gerne 1 times tid.
  2. Rul dejen ud og udstik runde cirkler ca 5 cm i diameter - kom cirklerne i fryser..
  3. Kom vand i en gryde - tilsæt smør i tern - varm op til kogepunkt - lad være med at koge for så fordamper vandet.
  4. Tilsæt melet på en gang og pisk godt run så du har en blank dej - tag gryden væk fra varmen og pisk et æg i ad gangen du har så en smuk blank dej - kom i sprøjtepose helst med en tyl med lidt stor hul.
  5. Varm ovn op til 170 grader.
  6. Sprøjt toppe ud på bagepapir på en plade - ca 5 cm i diameter og ca 3-4 cm i højden..
  7. Tag en dejskive fra fryser og kom på toppen og så i ovnen.
  8. Ikke nået med at åbne - bag i ca 20 min de skal være lysebrune.
  9. Afkøl på rist og kom fyld i.

De bedste fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme eller remonce på marcipan og toppet med kakaoglasur. Få opskriften på lækre Det er umuligt, at nå den anbefalede mængde af fastelavnsboller på én weekend, så jeg har lige spædet op med en weekend eller tre mere til formålet. Fastelavnsbollerne er fyldt med en lækker flødecreme, men. Hej folkens (Beklager der ikke er så meget stemme i denne video, men familien var hjemme og larmede alt alt for meget, så den blev uden lyd) Jeg er. Fastelavnsboller vandbakkelser af den lækre slags.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Fastelavnsboller eller vandbakkelse med craquelin"

Post a Comment