Recipe: Yummy Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost

Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost. salat med tomat og agurk grønn squash grønne (ukokte) linser grønne asparges grønne epler grønne erter grønne kardemommekapsler grønne linser grønne oliven grønne oliven med feta, Jacobs utvalgte grønnkål grønnkål eller spinat grønnsaker Grønnsaker etter ønske, for eksempel brokkoli. Skøn opskrift på pasta med tomatsauce med friske tomater, chili, hvidløg og basilikum - perfekt til sommerdage, hvor man ikke vil stå i køkkenet. I dag kommer der en virkelig simpel, men lækker sommerret på bloggen - pasta med tomatsauce med friske tomater, chili.

Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost Dagens tomatsalat med feta smager så godt som en dessert - søde tomater, sød/salt fetaost og så lidt basilikum på toppen. Her gir vi deg oppskriften på matmuffins med fetaost, soltørket tomat og basilikum. Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. You can have Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost using 17 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost

  1. Prepare 2 of æg.
  2. You need 1 spsk of piskefløde.
  3. Prepare of Salt og peber.
  4. You need 25 of cherrytomater.
  5. You need 1 of grøn chili.
  6. Prepare 1/2 håndfuld of basilikumblade.
  7. You need 1/4 of grillet rød peber uden skind.
  8. You need 1 håndfuld of fetaost.
  9. You need 1 of tsk saltet korianderfrø.
  10. You need 3 fed of hvidløg.
  11. Prepare of Olivenolie til stegning.
  12. Prepare of Pynt.
  13. You need of Tallerkensmækkerblade.
  14. Prepare of Rucola.
  15. It's of Kornblomster.
  16. Prepare of Tilbehør:.
  17. Prepare of Ristet brød.

Rør blandingen sammen med det tørre. Del fetaosten og de soltørkede tomatene i biter, hakk basilikum og bland dette forsiktig inn i muffinsrøren. En lun og lekker bakt tomatsalat som er en rett i seg selv sammen med for eksempel nykokt pasta eller grillet brød. Tips: Smaker supergodt med brød og balsamico til.

Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost step by step

  1. Skær cherrytomaterne i halve, skær hvidløgene i tynde skiver, piske æggene med salt, peber og piskefløde. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg tomater, hvidløg og chili Og rød peber så de lige bruner lidt. Tilsæ feta, korianderfrø og basilikum..
  2. Hæld æggemassen over og lad den stivne. Pynt med blomster og rucola og server røræggen/ omeletten på en tallerken med en skive brød til..

Kyllingen kan byttes med kalkun i skiver eller kalkunfileter. Da må de stå lenger i ovnen. Samtidig skiver du tomatene og skjærer løken i ringer. Pisker du fetaosten sammen med rømme, chili og urter så vil du få en deilig fetakrem som passer godt med kylling, rødt kjøtt, tapas og grillmat. Varmt brød med spinat, hvitløk og fetaost byr på deilige smaker som utfyller hverandre.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Røræg med tomat, chili, basilikum og fetaost"

Post a Comment