Recipe: Appetizing Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken. Find denne og andre pins på Slik og søde sager Jeg har været på kursus i chokolade på konditorskolen i Ringsted, og synes lige jeg ville dele et par opskrifter med jer. Opskriften kan med lethed halveres, er det til en mindre portion.

Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken Chokolade, konfekt, fyldt, karamel, december, jul. Find denne og andre pins på Kager via Mette Kruuse. Chokoladen er fyldt med en syrlig og blød hindbærtrøffelmasse. You can cook Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken

  1. Prepare 25 g of citronsaft.
  2. It's 150 g of sukker.
  3. It's 20 g of glykosesirup.
  4. Prepare 5 g of honning.
  5. Prepare 10 g of smør.
  6. You need 150 g of lys chokolade.
  7. You need of evt et nip salt.

Chokolade og appelsin er som skabt til hinanden og samtidig juleagtig. Her få du opskriften på små orangestænger, der smager fantastisk. Fyldt chokolade med kaffe og whisky. Hjemmelavede chokolader er prikken over i'et på kaffebordet.

Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken instructions

  1. Smelt den lyse chokolade forsigtigt over vandbad eller i mikroovn.
  2. Lad sukker, citronsaft og glykosesirup koge og karamellisere stille og roligt, indtil den får en smuk gylden farve. Pas på den ikke bliver for mørk. Husk IKKE at røre, for ikke at fremprovokere sukkerkrystaller op ad kanten. Tilsæt 'et bløb (5 g)' honning og tag karamellen af varmen.
  3. Lun fløden i mikroovnen og tilsæt den derefter lidt ad gangen i karamellen. - Det vil sprutte lidt hidsigt nu.
  4. Lad karamellen falde i varme, til under 50 grader.
  5. Rør smør og den smeltede chokolade i og dækkes til sidst med film helt ned mod crèmen for ikke at danne kondens.
  6. Til macarons er det en god idé at køle karamellen ned til under 20 grader, før den anvendes. Hold øje med temperaturen, da en for kold karamel også er svær at håndtere. - Til fyldt chokolade skal karamellen under 30 for ikke at smelte chokoladeskallen.

En nem opskrift på hjemmebagte macarons. De her macarons er fyldt med hvid chokolade, som giver en dejlig sød smag. Varm fløden op til lige under kogepunktet og rør den i chokoladen ad tre omgange. Bevar roen hvis massen ser grynet ud, fortsæt blot med at røre i citronchokoladen over varmen til massen er jævn. Rør hele tiden rundt i skålen med en dejskraber i små cirkulære bevægelser for at opnå en glat konsistens.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Syrlig karamelcrème til fyldt chokolade og macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment