Recipe: Yummy Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder

Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder. Denne tærte er super lækker og hurtig at lave. Jeg har brugt rabarber, men du kan sagtens bruge andre frugter og bær. Den kan spises kold, men den tager.

Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder Og det er altid et sikkert hit. Skøn græskarkage med creme og syltede havtorn. Kalveculotte med syltet citron og valnødder. You can have Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder

  1. You need of Ca 250 g rabarber.
  2. You need 125 g of sukker.
  3. It's of Kornene fra 1/2 stang vanilje.
  4. You need of Tærtebunden:.
  5. Prepare 2 of plader frossen butterdej.
  6. You need of Mazarincreme:.
  7. It's 50 g of mandler.
  8. You need 50 g of sukker.
  9. You need 50 g of smør.
  10. You need 1 of æg.
  11. It's of Lidt saft fra rabarberkompotten.
  12. Prepare of Fyld.
  13. It's 2 of dl syltet calamondin se opskriften her på min Cookpad.
  14. Prepare 2 of dl rabarberkompot uden væde.
  15. It's 1 1/2 of dl syltede valnødder.
  16. Prepare of Tilbehør:.
  17. It's of Rabarbersorbet.
  18. It's of Rabarberis.
  19. It's of Eller flødeskum.

Ud over helt almindelige syltede agurker, eller agurksalat som man også kalder det, laver jeg også de her saltede agurker. Da drueagurker er lidt svære at få fat på året rundt, hvis ikke helt umuligt, så bruger jeg skoleagurker. Det der skiller disse agurker ud fra helt almindeligt agurkesalat, er at de har et saltet. Kødet er marineret i rabarber-BBQ og smager fantastisk.

Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder step by step

  1. Start med at trække rabarber eller køb et bundt..
  2. Skær bladene af og vask rabarberne godt og skær dem i små stykker, vej af og vej sukkeret af ligeledes. Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom det hele ned til rabarberne. Sæt det i ovnen ved 180 grader..
  3. Når rabarberne er næsten møre tages kompotten ud af ovnen..
  4. Hæld det i en sigte så væden løber fra..
  5. Mens det køler af laves mazarindejen ved at køre alle ingredienserne i en hakler eller blender, mandlerne skal ikke smuttes først..
  6. Butterdejspladerne lægges på bagefolie så de overlapper hinanden lidt og rulles ud til en rund plade som lægges i en smurt tærteform eller i en tærteform foret med bagefolie, gerne en form med løs bund. Derefter lægges et lag af mazarindejen ovenpå og der fordeles derefter halvt rabarber og halvt calamondinfrugter ovenpå og pyntes med se syltede valnødder..
  7. Tærten sættes i ovnen ved 190 grader varmluft og undervarme. Bages til den er godt gylden. Min bagte 1/2 time, men hold øje med at den ikke bliver for sort. Afkøles og tages forsigtigt ud af formen, den kan godt klistre lidt, men med en kniv og paletkniv lykkedes det at få den ud..
  8. Serveres nu som dessert med is eller flødeskum eller bare til kaffe..
  9. Velbekomme og god fornøjelse..

Det er oplagt at forvandle restemaden fra julen til nye, lækre hverdagsretter. Og hvad er bedre end at trylle hotdoggen, pølsevognens højt elskede klassiker, om til en lækker juleudgave med flæskesteg, syltet rødkål og. Se Aamanns opskrifter på smørrebrød, middagsretter og desserter. Hos Aamanns er respekten for den gode smag den drivende kraft i vores kokkehåndværk. Rørt friskost med krydderurter og syltede rødløg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Butterdejstærte med rabarber, syltet calamondin og syltede valnødder"

Post a Comment